Wielrennen kan weer op de kalender bijgeschreven worden want het seizoen begint weer langzaam op gang te komen. Wedden op wielrennen kan weer want de eerste rondes zijn aleer begonnen en alle renners zijn zich an het voorbereiden op de Giro!

In Spanje heeft Tyler Farrar de Trofeo Palma de Mallorca veroverd want de renner uit Amerika de rijd voor de wielerploeg van Garmin wist na een rit van 116 kilometer overtuigend de massasprint te winnen. Hij liet daarmee de Spaanse renner Francisco Ventoso (uitkomend voor de Movistar ploeg) achter zich op de 2de plaats en Duitser Marcel Kittel (rijdend voor Skil-Shimano en Duitser van geboorte) werd derde in de Trofeo de Palma. Wielrennen daar zijn wij weer helemaal klaar voor!

Wedden op wielrennen de Challenge Mallorca

Wedden op wielrennen
De Spaanse koers die vrijwel altijd aan het begin van het seizoen verreden word gaat over tien ronden die 11,6 kilometer lang zijn. Direct in de eerste ronde wisten 7 rijders te ontsnappen en een kopploeg te vormen land wisten zij de koppositie te verdedigen en de voorsprong liep uiteindelijk zelfs op tot ruim drie minuten. De Oekraïner Oleg Tsjoezjda en de Spanjaard Javier Ramirez sprinten uiteindelijk weg uit de ploeg van zeven en gingen met zijn tweeen verder om te zien of zij de sprint konden verdelen.

Tot in de één na laatste ronde wisten de twee het peloton voor te blijven en het zag er dus naar uit dat en Spanjaard de ronde kon gaan winnen maar toch was het Farrar de massa sprint op zijn naam wist te schrijven. Met deze eerste ronde is de Trofeo Palma officieel van start gegaan en met nog vier rondes te gaan valt er nog genoeg te wedden op wielrennen. De 5 dag koersen vormen samen de “Challenge Mallorca” en geeft de renners een goede indicatie hoe ze uit de winter zijn gekomen.

Wedden op wielrennen

Morgen (Maandag) kun je weer wielerweddenschappen afsluiten op de tweede koers van de Challenge Mallorca dan wordt de Trofeo Cala Millor verreden! Ga nu wedden op wielrennen bij Betsson het betrouwbare wedkantoor!