Wedkantoren en online bookmakers

Online wedkantoor

online wedkantoor bookmakerOnline wedkantoor – Via het internet kun je bij een online wedkantoor (ook wel bookmaker) weddenschappen afsluiten op sportwedstrijden.

Daarnaast bieden veel wedkantoren op internet ook weddenschappen aan die gerelateerd zijn aan politiek, denk hierbij bijvoorbeeld aan lokale of Europese verkiezingen of je kunt online wedden op bijvoorbeeld extremen in weersituaties.

Rare weddenschappen afsluiten

Het wedkantoor Bet365 nam bijvoorbeeld weddenschappen aan over de Brexit. Om een typische Nederlandse weddenschap te noemen kun je elke winter weer bij Unibet wedden op het al dan niet doorgaan van de Elfstedentocht.  Ook in de zomer kun je bij dit wedkantoor terecht voor ‘rare’ weddenschappen zoals bijvoorbeeld wedden op de heetste dag of een record aantal zonnedagen om er maar en paar te noemen.
bet365-wedden
De wedkantoren op internet zijn niet anders dan de wedkantoren, of bookmakers zoals ze ook wel genoemd worden, die je steeds vaker in het stadsbeeld op ziet duiken. Vulde je vroeger nog elke vrijdag of zaterdag je wedbriefje of wedformulier in bij de sigarenboer nu zie je overal in steden en dorpen wedkantoren opduiken waar je trouwens naast het oude vertrouwde wedbriefje ook online kunt wedden.

Hoe registreet ik mij bij een online bookmaker?

Om een account te registreren bij een online bookmaker, kun je de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar de website van de bookmaker. Zoek naar de knop of link die je naar het registratieformulier leidt. Dit is vaak te vinden op de homepage of op een speciale “Aanmelden” of “Registreren” pagina.
  2. Vul het registratieformulier in met de gevraagde informatie, zoals je naam, adres, geboortedatum en e-mailadres. Je zult ook een gebruikersnaam en wachtwoord moeten kiezen om in te loggen op je account.
  3. Lees de voorwaarden en beleid van de online bookmaker zorgvuldig door voordat je het formulier verzendt. Door het formulier in te dienen, ga je akkoord met deze voorwaarden en beleid.
  4. Klik op de knop of link om het formulier te verzenden en je account te registreren. Je zou een bevestigingsbericht via e-mail moeten ontvangen met verdere instructies over hoe je je account kunt activeren en gebruiken.
  5. Log in op je account met je gebruikersnaam en wachtwoord en volg eventuele verdere instructies om je account te activeren en te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld het uploaden van een kopie van je identiteitsbewijs of het bevestigen van je bankrekeningnummer inhouden.
  6. Zodra je account is geactiveerd en geverifieerd, kun je beginnen met spelen bij de het online wedkantoor. Vergeet niet om verantwoordelijk te spelen en overschrijd je budget niet!

Wedden bij online wedkantoor Bet365

Bet365 is zo’n online wedkantoor waar je dagelijks 24 uur per dag allerlei weddenschappen kunt selecteren. De Bet365 bookmaker voor internet-weddenschappen heeft in een paar jaar tijd de markt weten te veroveren met scherpe quotes, een totaal aanbod van sporten en de mogelijkheid om live te wedden.

Registreren gaat eenvoudig en is uiteraard gratis. Daarnaast ben je natuurlijk niet verplicht om in te zetten op wedstrijden. Je kunt op je gemak rondsurfen en voor jezelf bepalen of dit wedkantoor voor jou de juiste is.

Veilig wedden bij online wedkantoren

De door ons geselecteerde online wedkantoren (bookmakers) staan bekend om de veiligheid die zij garanderen als je online weddenschappen afsluit en de daarmee gepaarde gaande financiële transacties worden allemaal verwerkt via beveiligde internetverbindingen. Betalen met iDEAL bij je wedkantoor is aan te bevelen maar het is natuurlijk ook mogelijk om één van de vele andere betaalmogelijkheden te kiezen zoals creditcards, Neteller, Moneybookers of andere transactie mogelijkheden die de bookmaker van jouw keuze op zijn website heeft staan.

Dat de veiligheid bij een bookmaker tot in de puntjes geregeld is is natuurlijk niet zo verwonderlijk. Door het aannemen van zoveel verschillende weddenschappen dien je er wel van op aan te kunnen dat je wedbriefje goed geregistreerd wordt.  Het zal je maar gebeuren dat je bij het wedden op paarden wed op plaats en winner en bij het inleveren van je winnende weddenschap blijkt dat de bookie alleen plaats heeft ingevuld voor je, dat mag natuurlijk niet gebeuren. Kortom alles gaat veilig en wordt via de computer geregistreerd.

Voordelen online wedkantoren op een rij:

  • Goede en veilige registratie van je weddenschappen
  • Betaalgemak via iDEAL, prepaid- en creditcards en E-wallets
  • Flexibele quotes die continue veranderen
  • Live wedden via mobiel of computer

Wedkantoren op internet

Een wedkantoor is natuurlijk geen echt kantoor maar de naam stamt nog uit de tijd dat de wedkantoren nog bestonden uit veredelde bankgebouwen met een klerk achter een luikje met tralies, die een rij van wachtende mensen hielp met het aannemen van weddenschappen en de lijst met quotes voor de diverse wedstrijden liet zien aan belangstellenden.

Tegenwoordig is een wedkantoor al lang geen stoffig kantoor meer waar je in de rij moet staan voor het afsluiten van je sportweddenschappen. Nee nu gaat het wedden op sport heel anders dan vroeger, de wedkantoren zijn vrijwel allemaal omgetoverd in een soort van hippe lounge cafe’s met veel breedbeeld televisie’s waar allerlei sporten live op uitgezonden worden. Daarnaast ken je er ook online wedden op de computer waar, waar elk wedkantoor er altijd wel een paar van heeft staan.

Zelfs de koffie komt niet meer in een plastic bekertje maar de meeste bookies hebben luxe espresso machines waar je allerlei soorten koffie uit kunt krijgen. Een voordeel heeft een bezoekje aan een wedkantoor altijd, de koffie is gratis! Maar ja als je thuis vanuit je luie stoel gaat wedden via internet dan heb je natuurlijk alles bij de hand en weet je zeker dat de koffie goed smaakt.

Online wedden bij bookmakers

online-wedbriefjeOnline wedden is in feite net zo gemakkelijk als het invullen van je wedbriefje bij de sigarenboer. Elke online wedkantoor heeft een pagina waarop zij precies uitleggen hoe je een weddenschap af kunt sluiten.

Daarnaast hebben zij ook altijd wel een pagina met de meest gestelde vragen voor als je toch tegen zaken aanloopt die niet geheel duidelijk zijn voor je. En niet te vergeten de klantenservice die altijd klaar zit om je te helpen met betalen, wedden of het uitbetalen van je gewonnen weddenschappen.

Online wedden biedt je zelfs nog veel meer mogelijkheden dan de traditionele wedkantoren, via je computer zie je in één oogopslag welke quotes er aan geboden worden en er zijn ook heel veel sites op internet te vinden die zelf de meeste quotes die online aangeboden worden vergelijken en de beste drie er voor je uitpikken. Online wedden is dus heel erg gemakkelijk bij de wedkantoren op internet.

Unibet is zo’n wedkantoor dat je duizenden weddenschappen tegelijk aanbiedt en je kunt het zo gek niet bedenken of dit wedkantoor heeft er wel een passende weddenschap (of quote) voor. Wedkantoren op internet kunnen veel sneller handelen als de bookmaker op de hoek omdat er bij de online wedkantoren tienduizenden weddenschappen tegelijk afgesloten worden en de bookmakers dus per minuut de quotes aan kunnen (en moeten) passen om in de race voor de beste weddenschappen te blijven.

Wedkantoren zijn de bookmakers op internet

Op onze site bieden wij je een overzicht aan van de drie beste Nederlandse wedkantoren en één Amerikaans wedkantoor. Wij hebben de wedkantoren uitgebreid getest en bij alle bookmakers tientallen weddenschappen afgesloten en gekeken naar veiligheid, eerlijkheid, klantvriendelijkheid en het aantal sportwedstrijden, evenementen en de diversiteit van de aangeboden weddenschappen. En “last but not least” hebben wij de quoteringen van de bookmakers vergeleken met de quotes van tientallen andere wedkantoren. U kunt er met een gerust hart vanuit gaan dat de bookmakers op onze website de beste zijn die u kunt vinden!

Wedkantoren op internet, er zijn er honderden en je kunt ze met een gerust hart vertrouwen, er zijn er echter niet zoveel die gewoon een volledig Nederlandse website hebben en die een goed aanbod van sportweddenschappen voor de Nederlandse spelers hebben. En wedden op buitenlandse sportwedstrijden is ook erg leuk maar de ervaring leert dat de meeste mensen die ervoor kiezen om online weddenschappen te plaatsen dit toch het liefste doen bij één van de online wedkantoren die zich specifiek richten op de sportwedstrijden uit Nederland.

Of je nu op de Eredivisie, Wimbledon, Tour de France, de Jupiler league of Oranje wilt wedden bij het online wedkantoor van Bet365 ben je aan het juiste adres!