Wedden op Hockey

Wedden op Hockey

De Nederlandse heren en dames preseteren al jaren op heel hoog niveau op in het Internationale hockey. De hockeysport is in Nederland dan ook erg populair en wedden op hockey neemt een toevlucht. Dat het Nederlandse veldhockey op wereldniveau staat blijkt wel uit de erelijst zowel de heren als de dames hebben eigenlijk alle trofeen die er te winnen vallen wel gewonnen. Voor al je hockey weddenschappen kun je terecht bij de Nederlandse online wedkantoren bet365 en Jack’s sport.

En zeker als er toernooien als de Champions Trophy, het Europese- of Wereldkampioenschap en de Olympische spelen gespeelt worden dan zijn de Nederlandse hockey teams paraat en dingen zowel de heren als de dames vrijwel altijd mee om de hoofdprijs.

Nu wedden op hockey

bet365-wedden

Nederlandse Hockey competitie

In Nederland kun je vrijwel overal hockey spelen en de Nederlandse hockey competitie (de Hoofdklasse) geldt als één van de sterkste van de wereld. Zeg maar wat de Eredivisie in voetbal is.  Clubs als Bloemendaal, Den Bosch, Amsterdam, HGC, Oranje Zwart en Kampong zijn grote bekende hockeyclubs in Nederland en ook meestal de leveranciers van de spelers voor het nationale hockey team voor de heren en de dames. Vooral de dames van Den Bosch en de heren van Bloemendaal zijn erg sterk. De laatste seizoenen verdelen zij de nummer één positie in de Nederlandse Hoofdklasse Hockey.

De start van de competitie is meestal augustus/september en de laatse wedstrijd valt dan meestal eind april. Door de strenge winters in nederland kan er meestal niet gespeelt worden tussen november en februari en dus is er ook in de hockeycompetitie een winterstop. tijdens de pauze in het veld hockey verplaasten veel clubs zich naar de zaal waar dan een verkorte competitie gehouden word.

De heren en dames competitie telt 12 clubs die allen 22 wedstrijden afwerken tijdens het seizoen. Elke team speelt er 11 thuis en uit. Na de competitie bepaalt de stand van een club of deze al dan niet deel mag nemen aan de play-offs. De play-offs zijn er om de kampioen te bepalen en wie er in promotie/degradatie duels gaat spelen.

In de play-offs spelen in de halve finales (best-of-three) de nummer één tegen de nummer vier, en de nummer twee neemt het op tegen de club die als 3de geeindigt is. De winnaars van die onderlinge duels spelen dan in de finale, die ook volgens het principe van best of three gespeelt wordt. In de best-of-three worden er twee wedstrijden gespeeld, een thuis- en uitwedstrijd. Die wedstrijden moeten altijd een winnaar opleveren en wordt er dus bij een gelijke stand verlengd. Indien na deze wedstrijden het kampienschap nog niet beslist is dan spelen ze nog een derde wedstrijd op het thuis veld van de club die het meeste gescoord heeft.

Wedden op Hockey

In Nederland kun je bij Bet365 hockey weddenschappen afsluiten. Zowel voor de internationale- als de nationale hockey toernooien kun je kiezen om te wedden op individuele spelers die scoren, het team dat gaat winnen en met hoeveel goals verschil een team zal winnen. Wedden op Hockey is heel overzichtelijk en je hebt werkelijk een keuze uit tientallen verschillende hockey weddenschappen bij de online wedkantoren.

Naast de meest voorkomende sportweddenschappen zoals wedden op voetbal is ook het wedden op hockey heel erg in opkomst en als jij van hockey houdt dan is het zeker de moeite waard om te kijken of je met jouw kennis wat geld kunt verdienen door het afsluiten van hockey weddenschappen.