Wedden op Feyenoord

Wedden op Feyenoord

Wedden op FeyenoordWedden op Feyenoord, de eerste club van Rotterdam is vaak een hele spannende voetbal weddenschap. Het is van Feyenoord bekend dat zij van iedereen kunnen winnen en dat dit geheel afhankelijk is van de ‘mood’ van de dag. Feyenoord weddenschappen zijn  daarom altijd spannend.  De quotes voor het wedden op Feyenoord schommelen vaak door de afwisselende prestaties van de club. Wedden op voetbal of het nu op Feyenoord is of op een andere betaald voetclub uit de Eredivisie of een buitenlandse competie is, blijft natuurlijk altijd spannend!

Feyenoord heeft een rijke historie en behoort al jaren tot de grote drie in Nederland. Feyenoord was ook de eerste club van Nederland die op het hoogste niveau in Europa successen wist te boeken.  In 1970 won Feyenoord de Europacup 1 en de Wereldbeker en schreef daarmee historie in de voetbal wereld. Wedden op Feyenoord kan bij de bekende Nederlandse wedkantoren Unibet en Bwin. Als je besluit om Feyenoord weddenschappen af wilt sluiten voor de Nederlandse competitie of op Europees niveau doe je dat natuurlijk bij een betrouwbare bookmaker. Als je weddenschappen op Feyenoord gaat afsluiten bepaal dan zelf welk wedgedrag het beste bij jou en je bestedingspatroon past.

Nu wedden op Feyenoord

bet365-wedden

Wedden op Feyenoord in de Eredivisie

De club uit Rotterdam (waar nog twee andere clubs op hoog niveua voetballen Sparta en Excelsior) heeft vanaf de invoering van Eredivisie voetbal in Nederland altijd meegedaan in die competitie. Feyenoord is al jaren een vaste waarde in het betaalde voetbal en heeft met 14 eredivisie kampioenschappen goede resultaten in de eredivisie neergezet. Feyenoord is wel een team van uitersten, het ene seizoen draaien ze mee om de titel en het seizoen erop kunnen ze zomaar zevende of achtste worden bijvoorbeeld. Wedden op Feyenoord in de Eredivisie is leuk!

In het Nederlandse bekertoernooi is Feyenoord ook altijd een vaste waarde en de club is ook zeker een echte ‘cupfighter’ te noemen.  De Rotterdammers wisten het Nationale Beker Toernooi elf keer op hun naam te schrijven en staan daarmee op de tweede plaats na Ajax (18 bekerfinales gewonnen) maar wel nog boven PSV dat 8 keer de KNVB beker won.

De historie van Feyenoord in de eredivisie heeft een heleboel historische voetbal momenten opgeleverd die bij elke voetbal liefhebber wel bekend zijn. Wie kent niet het legendarische moment van de oud Feyenoord doelman Eddy Treijtel, op 15 november 1970 dacht de keeper de bal een ver uit te schieten. Hij schoot de bal zo hard mogelijk uit hetgeen resulteerde in het neerschieten van een nietsvermoedende zeemeeuw. De meeuw staat nu opgezet in het Feyenoord museum ‘Home of History’.

Wedden op Feyenoord in Europa

De club uit Rotterdam manifesteerd zich elk jaar op het hoogste Europese toernooi en het wedden op Feyenoord in Europa is dus een terugkerende mogelijkheid voor de liefhebbers van het wedden op voetbal. Of het nu het Europa Cup toernooi of de Champions League is Feyenoord gaat altijd voor de winst. Net als in de Nederlandse competitie is het in europa niet anders voor wat betreft de cupfighters mentaliteit van Feyenoord. Met die mentilateit wist de club in 2002 nog de UEFA beker te winnen. Dit was tot nu de laatste beker die een Nederlandse club in Europa wist te veroveren.

Feyenoord prijzenkast

Wedden op FeyenoordIn totaal heeft Feyenoord 14 keert de Nederlandse competitie weten te winnen. In 11 beekrfinales bleek de club uit Rotterdam het de sterkste en de Europa Cup werd in 1970 als eerste Nederlandse Club naar Nederland gebracht. In dat zelfde jaar wist Feyenoord ook beslag te leggen op de Wereldbeker dus die staat nu ook in de prijzenkast in Rotterdam.

Met 2 UEFA bekers die in 1974 en 2002 gewonnen werden door Feyenoord weet de club dat ze een prijzenkast hebben waar veel Nederlandse clubs jaloers op zullen zijn.

Feyenoord weddenschappen

Wedden op Feyenoord wedstrijden is altijd spannend zowel in de competitie als de internationale- en nationale beker toernooien. Als jij wel eens wilt wedden op voetbal kan Feyenoord een goede keus zijn. Feyenoord weddenschappen zijn er in overvloed bij de Nederlandse wedkantoren. Wedden op Feyenoord is altijd spannend!