Wedden op PSV

Wedden op PSV

Wedden op PSVAls je wilt wedden op PSV dan kun je dat doen bij Unibet, Bwin en Betsson. Door het voetbal dat PSV speelt kun je vrijwel elke seizoen wedden op PSV in de Eredivise, het Beker toernooi en wedden op de Europese wedstrijden van PSV. De club uit Eindhoven neemt elk jaar deel aan deze drie grote competities/toernooien. PSV is in de laaste 25 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de Nederlandse top drie. En in de afgelopen 10 jaar zijn de Eindhovenaren zelfs 7 keer kampioen van de Eredivisie geworden en dat zegt natuurlijk wel wat over de kwaliteiten van PSV. Tussen 2005 en 2008 zijn ze zelfs vier keer op rij kampioen geworden een herhaling van de prestatie die zij leverden tussen de seizoenen 1986 – 1989. Sluit nu je PSV weddenschappen af.

Op de UEFA ranglijst van beste clubs bezet PSV de 22ste plaats en is daarmee de eerste voetbalclub uit Nederland op de lijst. De Nederlandse clubs op de de UEFA lijst zakken wel want ondanks dat PSV de beste is op de lijst is de club de afgelopen jaren behoorlijk gezakt, wat natuurlijk wel betekend dat de overige clubs ook gezakt zijn en nog onder PSV staan.

Direct wedden op PSV

bet365-wedden

De oorsprong van PSV

Het Philips Elftal werd in 1910 opgericht door een aantal medewerkers van de Philips fabrieken. Toen PSV in 1911 haar eerste wedstrijd speelde nam de toen 5-jarige Frits Philips de aftrap. Deze wedstrijd werd gespeeld op het veldje waar nu het nieuwe PSV stadion staat. In 1911 speelde PSV nog geen serueize competities maar kwam alleen uit in vriendschappelijke wedstrijden tegen andere efltallen. Toen in 1913 de nieuwe Philips Sport Vereniging werd opgericht die de medewerkers de kans bood om aan diverse sporten deel te nemen waaronder het voetbal werden ook de clubkleuren gekozen, rood en wit. Het al eerder opgerichte Philips Elftal werd in 1913 onderdeel van PSV. Het Philips Elftal wordt beschouwd als voorloper van het huidige PSV, de officiële oprichtingsdatum van de club is 31 augustus 1913. In het begin konden alleen Philipsmedewerkers lid worden, maar vanaf 1928 mochten er ook mensen van buiten het bedrijf bij PSV sporten.

Wedden op PSV in Europa

Over het algemeen doet de club uit eindhoven het erg goed in de Europese competitie dus wedden op PSV in Europa kon je wel eens geld opleveren. Als jij een fervente aanhanger van PSV (en voetbal in het algemeen) bent dan weet je vast genoeg van de winstkansen van PSV tegen Europese tegenstanders en die kennis kun je gebruiken om te wedden op PSV. De online bookmakers bepalen de quotes voor de wedstrijden vooraf en mocht je nog nooit een online weddenschap hebben afgesloten dan krijg je bij Unibet bijvoorbeeld ook nog eens 50 euro bonus als jij je nu inschrijft bij Unibet.

Online wedden op PSV kan bij het beste online wedkantoren voor Nederlandse spelers zoals bet365. Wij adivseren opm vooraf even te kijken welke bookmaker de beste quotes geeft. Het scheelt vaak maar een paar centen of dubbeltjes maar als jij waar voor je geld wilt (en wie wil dat niet) dan is het zaak om goed te vergelijken. Wedden op PSV bij diverse bookmakers tegelijk is natuurlijk ook een optie!

Erelijst PSV

Wedden op PSVDe prijzen kast van PSV is net als die van Ajax en Feyenoord behoorlijk vol. De imposante erelijst van de Eindhovenaren liegt er niet om. Met 21 landskampioenschappen staan ze op de 2de plaats achter Ajax voor wat betreft de nationale competitie. Zowel de KNVB beker als de Johan Cruijff schaal werden beide 8 keer gewonnen door PSV en in Europa heeft de club uit eindhoven ook zijn sporen achtergelaten, zowel de Europa Cup 1 (nu Champions league) als de UEFA beker staan te pronken in de prijzenkast in Eindhoven.

Ga nu wedden op PSV

Zo we hopen dat je wat opgestoken hebt over PSV en als dat zo is ga dan nu wedden op PSV! Het afsluiten van voetbal weddenschappen maakt de wedstrijd waar jij op gewed hebt nog spannender want het gaat er dan niet alleen meer om of jouw favoriete club heeft gewonnen maar ook of jezelf wint!! Ga nu wedden op PSV!