Wedden op Spaans voetbal

Wedden op Spaans voetbal – La Liga

Wedden op Spaans voetbalIn het zuiden van Europa wordt vaak heel mooi voetbal gespeelt kijk maar eens naar landen als Italie en Spanje. Vooral het Spaanse voetbal behoort tot het hoogste niveau in Europa en wedden op Spaans voetbal zal je dus zeker geen windeieren leggen.

Met clubs als Real Madrid en Barcelona als de absolute top is de Spaanse voetbal competitie waarschijnlijk wel de moeilijkste om in te spelen voor professionele voetballers. La Liga, de officiele naam voor de Spaanse competitie (vroeger primera divison) wordt over het algemeen afgewerkt in de avonduren omdat het overdag gewoon te heet is in veel delen van Spanje.

Als je wilt wedden op Spaans voetbal via een online wedkantoor kom je automatisch terecht bij Unibet of Bwin omdat dit de grootste en beste zijn. Betsson neemt ook weddenschappen op La Liga (Primera division) aan maar de quotes willen daar nogal eens verschillen ten opzichte van de andere twee wedkantoren. LET OP dit kan ook inhouden dat Betsson gunstige quotes heeft dus is het zeker even de moeite waard om bij Betsson te kijken als je Spaanse voetbal weddenschappen af wilt sluiten.

Direct wedden op Spaans voetbal

bet365-wedden

Wedden op Spaanse voetbal Clubs

Vanuit Nederland (of vanaf je vakantie bestemming) kun je natuurlijk gewoon wedden op Spaans voetbal. Zolang je in het bezit bent van een computer, je mobieltje of in de buurt bent van een internet café kun je altijd online wedden.  Bij bet365 kun je wedden op Spaanse voetbal clubs en de wedstrijden in La Liga (Primera Division). Naast de voornoemde drie wedkantoren zijn er nog veel meer wedbureaus op internet te vinden waar je weddenschappen op Spaans voetbal af kunt sluiten, echter de drie voornoemde zijn wel de beste wedkantoren.

De Spaanse competitie kent een rijke historie en zeker clubs als Real Madrid en FC Barcelona hebben in het verleden (en tegenwoordig) hun naam gevestigd in Europa.  Dat het Spaanse voetbal enorm in de lift zit blijkt wel uit het feit dat de Spanjaarden in 2010 Wereldkampioen voetbal geworden zijn (helaas ten koste van het Nederlands Elftal) en dat in hetzelfde jaar Atletico Madrid de strijd om de Europese Supercup tegen Internazionale Milaan met 0-2 wist te winnen in Monaco.

Ook in de Champions League doen de Spaanse voetbaleftallen het over het algemeen erg goed. Vrijwel elk jaar plaatsen meerdere clubs zich voor het grootste voetbal toernooi voor clubteams in Europa.  En vaak doen ze ook mee om de prijzen. Real Madrid is zelf recordhouder als het aan komt op het winnen van de Champions League (en het toenmalige Europa Cup 1 toernooi)

Wedstrijdschema Spaans voetbal

Spaanse voetbal weddenschappen la ligaDe Spaanse voetbal competitie La Liga (Primera Division) vergt nogal wat planning van de RFEF (de Spaanse voetbal bond) en de clubs. Doordat Spanje zo’n groot land is en Tenerifé en Mallorca eilanden zijn komt het regelmatig voor dat clubs in het vliegtuig moeten stappen om een tegenstander te kunnen bezoeken, tel daarbij op de warmte, die in veel delen van Spanje zomers oploopt ot ver boven de 35 graden celsius en je kunt je voorstellen dat het plannen van speeldata en tijden voor het ‘wedstrijdschema Spaans voetbal’ niet de gemakkelijkste opdracht is. De meeste wedstijden in de Spaanse competitie spelen zich dan ook ’s avonds af.

Het wedstrijdschema van de Spaanse voetbalclubs is natuurlijk bij elk online wedkantoor bekend. Dit schema wordt enkele maanden van tevoren al ingeleverdt zodat de bookmakers zich voor kunnen bereiden en de scherpste quotes kunnen samenstellen voor hun klanten. Als je wilt weten wie er speelt in een bepaalt weekend kun je ook gewoon een zoekopdracht bij google intypen zoals; ‘wedden op Spaans voetbal‘ bijvoorbeeld of ‘spaanse voetbal weddenschappen’ je hebt dan een ruime keuze uit websites die Spaanse voetbal weddenschappen aanbieden.