Wedden op Europees voetbal

Wedden op Europees Voetbal

Als je een beetje op de hoogte bent van het internationale voetbal is het wedden op Europees voetbal heel interessant voor jou. Elk jaar worden er wedstrijden gespeelt in de Championsleague en de UEFA cup. De Championsleague is oorspronkelijk begonnen als het toernooi van alle landskampioenen van de Europese Unie, de Europa CUP I. De UEFA cup bestond vroege uit twee verschillende toernooien, de Europa Cup II en het UEFA Cup toernooi. De Nederlandse Clubs hebben een rijke geschiedenis in het Europese voetbal. Wedden op Europees voetbal bij bet365 is aan te raden.

Het oppermachtige Ajax heeft in de begin jaren ’70 de Europacup I maar liefst drie keer op rij gewonnen (en winnaar in ’95), daarnaast heben zowel Feyenoord (eerste Nederlandse winnaar) als PSV een Europacup I in de prijzenkast staan. Tegenwoordig is het behalen van Europees voetbal noodzaak geworden voor deze voetbalclubs omdat zij voor een groot deel afhankelijk zijn geworden van de inkomsten die ze kunnen genereren door deelname aan de Europese toernooien. Wedden op europees voetbal is sinds de komst van online wedkantoren explosief gestegen.\bet365-wedden

Wedden op de Championsleague

De Champions League is het toernooi der toernooi met alle grote clubs uit de grote voetballanden zoals Nederland, Duitsland, Spanje, Italie en Engeland. De Championsleague is al lang niet meer het toernooi van landskampioenen maar een toernooi van de grote voetbalclubs, Italie levert bijvoorbeeld vier clubs voor het toernooi. Het wedden op de Championsleague word hierdoor wel veel spannender, omdat de clubs die deelnemen erg sterk zijn en daardoor aan elkaar gewaagd. Voorheen kon de landskampioen van Spanje bijvoorbeeld uit komen tegen de landskampioen van Andorra en het mag duidelijk zijn dat dit geen spannende wedstrijd zou zijn. De bookmakers bieden de mogelijkheid om op diverse Europese wedstrijden te gelijk te wedden, de zogenaamde combinatie weddenschappen, en daarmee kan je je kans op winst verhogen (of zoals sommige gokkers zeggen;”je risico spreiden”).

Live Wedden

Tijdens een Champions League avond kun je bij Bwin zelf live wedden via je mobiele telefoon. Stel je bijvoorbeeld voor dat in de wedstrijd Ajax-Real madrid er 1-0 gescoord word door Real Madrid, bij Bwin kan het dan zo zijn dat tijdens het live wedden er een weddenschap aangeboden wordt;”wie scoort het tweede doelpunt” of “wie wordt er gewisseldt” je kunt dan tijdens de wedstrijd je weddenschap aanpassen of een nieuwe online weddenschap afsluiten. Nu wedden op europees voetbal kan bij bwin bijvoorbeeld.

Wil je ook eens online weddenschappen afsluiten? Volg dan de drie gemakkelijke stappen en open nu een account bij bet365. Je kunt binnen enkele minuten al live weddenschappen afsluiten op jouw favoriete club of een leuk sportevenement. Wedden op Europees voetbal doe je NU!