Wedden op Ajax

Wedden op Ajax

Wedden op AjaxWedden op Ajax, één van de clubs met een hele rijke historie in het Nederlandse betaalde voetbal, kan je veel geld opleveren. Ajax weddenschappen zijn over het algemeen winstgevend omdat Ajax regelmatig de wedstrijden wint en daarom zijn de quotes voor het wedden op Ajax over het algemeen laag. Wedden op voetbal blijft natuurlijk altijd spannend!

Echter zoals met veel dingen maken ‘vele beetjes’ een heleboel en als je het afsluiten van Ajax weddenschappen ook zo ziet dan kan het wedden op Ajax je  over een heel seizoen genomen een aardig bedrag opleveren. Op een quote van bijvoorbeeld 1.65 voor winst van Ajax pak je toch 65 cent voor elke ingelegde euro en dat is 65% pure winst. Je kunt hoog risico wedden en bijvoorbeeld 1000 euro inleggen dan pak je ineens 650 euro bij winst van ajax. Of je kan ook bij de diverse online wedkantoren verschillende weddenschappen op Ajax afsluiten en daarmee je risico spreiden. Bepaal zelf welk wedgedrag het beste bij jou en je bestedingspatroon past.

Nu wedden op Ajax

bet365-wedden

Wedden op Ajax in de Eredivisie

De Amsterdamse Football Club Ajax speelt als sinds de invoering van het Eredivisie voetbal in Nederland mee in de Eredivisie. Ajax is al jaren de nummer één in Nederland en de meest succesvolle club van Nederland.  Gezien al de prijzen die Ajax in het verleden gewonnen heeft zal hier ook niet snel verandering in komen. De voetballers van Ajax zijn 29 keer kampioen van Nederland geworden (12-12-2009) en 18 keer heebben zij de Nederlandse KNVB beker weten te winnen. De laatste jaren lijkt het er echter op dat de successen van Ajax niet meer zo voor de hand liggen. De tegenvallende prestaties maken het wedden op Ajax echter wel weer heel erg spannend. Kon je er vroeger vanuit gaan dat Ajax ongeveer 80% van de voetbal wedstrijden die zij speelden won dien je er nu rekening mee te houden dat dit winst perecentage beduidend lager ligt. Wedden op Ajax in de Eredivisie is wel altijd spannend nu!Maar zoals Cruijff als eens zei;” Elk nadeel hep zun voordeel” en dus betekend het dat de bookmakers hogere quotes aan kunnen bieden voor Ajax en dit komt jou natuurlijk weer goed uit als je Ajax weddenschappen af wilt sluiten. Iets meer risico wellicht, maar dat betekent ook meer winst!

Wedden op Ajax in europa

Ajax is ook in Europa al jarenlang aanwezig tijdens de internationale toernooien zoals de Champions league en het Eurpa Cup toernooi. Ook in deze voetbal toernooien is Ajax er de laatste jaren niet in geslaagd om successen te boeken maar desondanks spreekt de naam Ajax nog steeds veel tegenstanders aan. En in vrijwel elke Europese competitie kom je spelers tegen die in het verleden bij Ajax gespeelt hebben en via de Ajax opleiding het voetbal geperfectioneerd hebben.

Wedden op Ajax in Europa is de laatste jaren superspannend. Waar het vroeger toch wel voor de hand lag dat Ajax de wedstrijden thuis zou winnen en uit ook vaak goed partij gaf is dit de laatste jaren echt wel anders. Het niveau van Ajax is al jaren niet meer wat het geweest is in Europa en de tegenstanders in de Europese competities weten dit en ruiken hun kansen om Ajax te verslaan. De laatste jaren heeft Ajax slechte prestaties geleverd in de het Europa Cup toernooi. Maar alle liefhebbers weten dat dit allemaal van tijdelijke aard is en dat de Europese successen in de toekomst zeker weer terug zullen komen.

Grote Ajax spelers

Ajax is jaren de kweekvijver voor het Europese voetbal geweest en er is bijna geen club in Europa die niet een spelers van Ajax in dienst heeft danwel in dienst gehad heeft. Alle grote clubs van Europa, of dat nu Barcelona, Real Madrid, Inter- of AC milaan, Manchester of Arsenal is allemaal hebben ze wel één of meerdere Ajacieden in hun geledingen. En als dat een jaartje niet zo is dan duurt het waarschijnlijk niet lang tot er weer een speler van ajx zijn opwachting maakt.

Het begon allemaal met Cruijff die als eerste speler furore maakte in het buitenland. In Amerika en Spanje was hij het voorbeeld voor vele voetballers en in biede landen werd zijn roem ongekend groot. Ook op het wereldtoneel is Johan Cruijff nog steeds een bepalende persoonlijkheid en op zijn eigenwijze ventileerd hij nog regelmatig zijn mening over de voetbalclubs Ajax en Barcelona. Cruijff blijft op de achtergrond (en soms nadrukkelijk op de voorgrond) nog steeds meedenken over het voetbal, de opleiding en trainingen van beide clubs

Ajax prijzenkast

Ajax prijzenkastIn totaal heeft Ajax 29 keert de landstitel gewonnen, de nationale beker ging 18 keer naar Ajax, de Europa Cup werd in 1971, 1972, 1973 en 1995 meegenomen naar Amsterdam, in 1987 wist Ajax in Athene de europacup voor Bekerwinnaars te winnen in 1992 gevolgd door de UEFA cup.

Met drie Europese SuperCups en 2 Wereldbekers er ook nog bij is de Ajax prijzenkast overvol en kan men met recht spreken van de meest succesvolle Nederlandse voetbalclub allertijden.

Ajax weddenschappen

Wedden op Ajax wedstrijden is daarom een verstandige keuze als je van wedden op voetbal houdt. Ajax weddenschappen zijn er in overvloed bij de Nederlandse wedkantoren. Met de komst van de nieuwe trainer en een nieuwe visie gaat er veel veranderen bij de club en het ziet er naar uit dat de ingredienten voor het oude, vertrouwde attractieve en aanvallende voetbal weer in de Amsterdam Arena te bewonderen zullen zijn. Er waait na jaren weer een andere wind door de Amsterdamse club en ook in de ledenraad zitten tegenwoordig weer oud-voetballers die zich bezig gaan houden met de voetbal technische kant van de voetbal club.

Voor het Bestuur en de Directie is het duidelijk geworden dat het beleid  van de afgelopen jaren niet geleid heeft tot succes en dat het roer om moest dat was zelf voor de gewone voetbal supporter op de straat duidelijk. Wellicht gaan de nieuwe veranderingen ertoe bijdragen dat de felbegeerde 3de ster op het shirt erbij kan komen en dat de Amsterdammers zich als enige 30 keer kampioen van Nederland kunnen noemen.

Wedden op Ajax is altijd leuk en in de toekomst wordt het wellicht nog interessanter om je weddenschappen op de Amsterdamse club af te sluiten!