Wedden op Sport

Wedden op sport

Met een keuze uit tientallen online wedkantoren stijgt het wedden op sport tot grote hoogte in Nederland. Was het in het verleden alleen in het weekend mogelijk om sportweddenschappen af te sluiten zijn er nu legio opties binnen handbereik. Wedden op sport via de computer of mobiele telefoon kan 24 uur per dag. De Nederlandse aanbieders van voetbalweddenschappen of wedden op sport in het algemeen zijn allemaal in het bezit van een Europese vergunning en beursgenoteerde ondernemingen aan de effecentbeurzen in Europa (OMX en Midcap) . Hiermee tonen zij aan dat het legitieme, bonafide bedrijven zijn.

Nu wedden op sport

bet365-wedden

Sportweddenschappen en wedden op sport

De diversiteit aan sportweddenschappen die je af kunt sluiten is zo groot dat het opsommen van alle sporten waar je op kunt wedden onbegonnen werk is. Buiten het aantal sporten dat beschikbaar is voor weddenschappen zijn daarnaast duizenden sportweddenschappen mogelijk in sub categorieen. Aan de hand van het volgende voorbeeld zullen wij uitleggen hoe dit werkt;

-Stel je wilt een voetbalweddenschap afsluiten op Real Madrid-Barcelona en je zet geld in op winst voor Barcelona. Dat is een voetbalweddenschap in essentie, maar daar stopt het niet. Buiten winst denk jij ook te weten met hoeveel doelpunten verschil Barcelona gaat winnen en in welke helft het eerste doelpunt gescoord gaat worden. En als klap op de vuurpijl wil je ook nog wedden op de speler die als eerste scoort. Zie je nu hoe wedden op sport ongekende mogelijkheden heeft? Dit is nog maar een simpele voetbalweddenschap kun je nagaan met welke vermenigsvuldigingsfactor je zou moet rekenen als je alle mogelijke sportweddenschappen uit zou willen rekenen…-

Daarnaast is het ook nog mogelijk om combinaties te maken van sportweddenschappen. Stel je wilt wedden op voetbal en kiest daarvoor drie wedstrijden uit (TRIO wedden) je kunt dan kiezen op winst, gelijkspel of verlies voor alle drie de teams in willekeurig volgorde, winst voor alle drie, of winst voor één team en verlies voor de twee andere bijvoorbeeld. Wedden op voetbal neemt op dit moment nog zeker 65% van alle sportweddenschappen in bij de online bookmakers maar er is een stijgende lijn voor wedden op sport in het algemeen waar te nemen.

Online wedden op sport

wedden-op-sportHet traditionele toto formulier zal met de komst van online wedden niet helemaal uit het straatbeeld verdwijnen en gelukkig maar want het blijft altijd leuk om even bij de sigarenboer te controleren of je nog wat gewonnen hebt met je sportweddenschap. Maar online wedden op sport maakt het wel mogelijk om direct vanuit je huis te wedden op sport en online bij te houden wat je gewonnen hebt.

De wedkantoren op het internet maken gebruik van speciale transactie schermen waar je gemakkelijk en overzichtelijk toegang hebt tot al je online sportweddenschappen en financiele transacties. Als je besluit om je sportweddenschap af te sluiten dan ben je bij online wedden op sport verzekerd van de meest beveiligde versleuteltechnieken voor je stortingen. Online bookmakers maken gebruik van dezelfde online cryptocodes als het bankwezen dus je hoeft je geen zorgen te maken om je betaling.

Online wedden op sport bied je ook de mogelijkheid om te betalen met ideal en het leuke van ideal betalingen is het feit dat je vaak ook nog een leuke gratis bonus krijgt. Ideal is voor de “wedder” en de bookmaker vertrouwd en de transactieskosten zijn erg laag dus als jij gebuik maakt van ideal wil het online wedkantoor je daar graag voor belonen, vandaar de extra bonus. (let op dit is niet overal het geval).

Naast de idealbonus geeft elke bookmaker op het internet je altijd een welkomst bonus als je besluit om je in te schrijven bij een een internet bookmaker. Dit geld ontvang je om bekend te worden met de wedsystemen en het programma voor het wedden. Gebruik van deze bonus kan naar eigen inzicht op voetbalweddenschappen, wedden op sport of bij sommige bookmakers weddenschappen op geldkoersen, politiek of entertainment.

Wedden op sport bij de bookmaker

De bookmaker (bookie) vond zijn oorsprong vermoedelijk in Engeland waar tijdens voetbalwedstrijden slimme personen inspeelden op de vraag hoeveel de uitslag zou worden en wat men hier op drufde in te zetten. Door veel van deze weddenschappen aan te nemen is de bookmaker zeker van winst want hij spreid hiermee het risico dat hij loopt uit over meerdere weddenschappen. Tijdens deze voetbalwedstrijden stond de bookmaker vaak voor de ingang met een leitje en krijtje en daarop stond wat hij wenste uit te keren op juiste weddenschappen.

Als je nu wilt wedden op sport bij de bookmaker dan is een leitje niet meer genoeg zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Maar er zijn in Engeland nog veel bookmakers die “underground” werken en gewoon nog steeds voetbalwedstrijden bezoeken en ter plekke weddenschappen aannemen van de toeschouwers. En er zijn veel meer bookmakers dan je denkt.

Heb jij wel eens een voetbalpoule samengesteld voor je collegaas op het werk, of een met je teamgenoten voetbalwedenschappen afgesloten op de wedstrijd die jullie nog moesten spelen? Dan ben je eigenlijk zelf ook een bookmaker. Een voetbalpoule kennen we allemaal wel en zeker met het aankomende WK zullen er weer veel bookmakers in spé opstaan.

Uiteraard zullen de meeste weddenschappen afgesloten worden op het nederlands elftal, maar steeds meer “wedders” kijken verder dan hun eigen land en specialiseren zich ook in de andere deelnemende elftallen. En het mag duidelijk zijn dat hoe meer jij weet van voetbal (of sport in het algemeen) hoe hoger jouw kansen zijn om te winnen met het wedden op sport.

Waar te wedden op sport

Veel bezoekers van onze website https://online-wedden.com sturen ons de vraag; “waar te wedden op sport?” hier is helaas geen eensluidend antwoord op te geven. Het online wedden op sport is van zoveel factoren afhankelijk dat wij een selectie hebben gemaakt van de beste online wedkantoren waar je kunt wedden op sport. Op onze online wedkantoren pagina kun je meer lezen over de bookmakers die; te vertrouwen zijn, goede weddenschappen en quotes aanbieden, een Nederlandse website en klantenservice bieden en die gewoon erg goed zijn. Naast de drie aanbieders voor wedden op sport in het algemeen kun je ook meer lezen over BetUS voor je Amerikaanse sportweddenschappen.

Elke online wedkantoor bied een variatie aan sporten en die staan weer garant voor duizenden individuele sportweddenschappen waar jij via internet op kunt wedden. Wedden via internet op sportwedstrijden kan je veel winst opleveren!