Wedden op Oranje

Wedden op het Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal is altijd één van de favorieten om het EK of WK te winnen, wedden op het Nederlands elftal kan je dus flink geld opleveren. Hoewel het Oranje nog nooit gelukt is om wereldkampioen te worden hoef je natuurlijk niet te wedden op winst in de finale. Je kunt het wedden op Oranje tijdens de kwalificatie of eindrondes geleidelijk opbouwen. Bij een moeilijke tegenstander wed je bijvoorbeeld op gelijk spel en bij een gemakkelijke kun je wedden op winst. Het is altijd verstanding om tijdens het wedden op het Nederlands Elftal goed naar de qoutes bij de verschillende online bookmakers te kijken.

Nu wedden op het Nederlands Elftal

bet365-wedden

Oranje in het verleden

De presties van Oranje in het verleden zijn niet slecht als je bedenkt dat wij een klein voetbal landje zijn met maar 16 miljoen inwoners. Oranje heeft zich regelmatig geplaatst voor de EK en de WK en in 1988 heeft het Nederlands elftal zelf de EK gewonnen. Tot tweemaal toe heeft Oranje de WK finale gespeelt maar helaas hebben ze die beide verloren tegen respectievelijk Duitsland en Argentinie. Het is maar goed dat je toen nog niet online kon wedden want anders hadden er vast een heleboel mensen hun weddenschap op Nederland verloren. In die tijd was het natuurlijk wel mogelijk om een weddenschap op het Nederlands Elftal af te sluiten bij het wedkantoor. Tegenwoordig heeft de bookmaker (wedkantoor) een professionele wedsite waar je kunt wedden op Oranje, voetbal in alle competities en allerlei andere sporten.

Wedden op Voetbal

Wat maakt het wedden op voetbal nou zo interessant vragen veel mensen zich af, en dat is eigenlijk niet zo moeilijk. Iedereen is natuurlijk supporter van het Nederlands Elftal en voelt zich een beetje ’trainer’ van Oranje. We weten allemaal wie er opgesteld zou moeten worden en welke tactiek er gehanteerd moet worden om van de tegenstanders te winnen, daar willen we zelfs wel al ons geld op inzetten. En dat maakt het wedden op voetbal nou zo interessant, de kennis van voetbal hebben er door er weddenschappen op te plaatsen geld mee te verdienen.

Wedden op het Nederlands Elftal kun je bij de meeste online wedkantoren maar wij adviseren om te wedden bij bet365. Deze online wedkantoren geven je vaak de beste quotes als je op het Nederlands Elftal wilt wedden en wat ook erg belangrijk is, deze wedkantoren zijn allemaal te vetrouwen en je kunt er wedden met ideal.

Nederlands Elftal

Het Nederlands Elftal heeft zich al geplaatst voor de Wereld Kampioenschappen in Zuid Afrika en speelt de wedstrijden in groep E. De stadion waar het Nederlands eftal speelt staan in Johannesburg, Durban en Cape Town. De wedstrijden in de eerst groepfase zijn erg interessant om te wedden op Oranje. Met tegenstanders als Kameroen en Japan is het wedden op het Nederlands elftal dat wint natuurlijk bijna zeker. En voor de wedtrijd tegen Denemarken kan je wedden op een gelijkspel in onze ogen. Dit zijn natuurlijk vrijblijvende adviezen want wedden op het Nederlands Elftal moet je helemaal zelf doen!