Wedden op Engels Voetbal

Wedden op Engels voetbal

Wedden op Engels VoetbalDe bakermat van het voetbal is toch echt England en daar is het wedden op engels voetbal begonnen. Al ruim 100 jaar kun je bij de bookies (wedkantoren) wedden op Engels voetbal. Waar het wedden waarschijnlijk allemaal begon met de fanatieke fan die zei;” twee tegen 1 wedden dat Arsenal wint?” is het nu uitgegroeid tot een miljoenen industrie. Alleen op de premier league worden per week ruim 100.000 weddenschappen afgesloten. Er is waarschijnlijk geen voetbal competitie ter wereld waar zo enorm veel op gewed wordt. Als je bij de bookmakers ziet op hoeveel verschillendene zaken je online wedden kunt gaat het je bijna duizelen. Het wedden op de premier league gaat al lang niet meer om verlies, winst of een gelijkspel. Nu kun je zelfs wedden op hoeveel doelpunten verschil er aan het eind van de wedstrijd zullen zijn, wie het eerste doelpunt scoort, in welke helft dit gebeurt of de voetballer met zijn hoofd of voet scoort.

Direct wedden op Engels voetbal

bet365-wedden

Wedden op Engelse Clubs

Ook al woon je in Nederland (of een ander land in de wereld) het wedden op Engels voetbal kan gewoon vanaf je computer of je mobiele telefoon. Bij Bet365. Er zijn natuurlijk nog veel meer online bookmakers waar je weddenschappen op Engels voetbal af kunt sluiten, alleen zijn de drie voornoemde wel de best wedkantoren op het internet.

Met voetbal clubs als Manchester United, Arsenal, Chelsea en Liverpool om er maar en paar te noemen is het natuurlijk elke weekweer superspannend als je een weddenschap afsluit. De Engelese competitie is een hele grillige competitie waar het heel moeilijk is om de uitslag van een wedstrijd te voorspellen. De weddenschappen in Engeland zijn ook erg interessant omdat de quoteringen vaak een groot verschill tussen winst en velies vertonen. Als je dus een beetje verstand van voetbal hebt dan kan je als op verschillende wedstrijden tegelijk gaat wedden je risico enorm spreiden en daarmee ook je kans op winst verhogen.

Wedstrijdschema Premier League

Wedden op Engels voetbalDe Engelse Premier League werd voorheen standaard op Zatermiddag gespeelt maar net als met de Nederlandse competitie hebben de tv uitzedingen ertoe bijgedragen dat er nu bijna elke dag van de week wel een wedstrijd gespeelt wordt.

Het wedstrijdschema van de premierleague kan je op de website van elk online wedkantoor vinden en als je je inschrijft bij een wedkantoor ontvang je (als je dat wilt) ook een email met het wedstrijdschema zodat je nooit te laat bent als je wilt wedden op de premier league. Het wedden op Engels voetbal kan trouwens ook via live-wedden op je telefoon!