Wedden op Motorsport

Wedden op de TT van Assen

Je kun nu ook wedden op motorsport voor de bekendste Nederlandse motor race, de TT van Assen. De afkorting TT staat voor Tourist Trophy en deelnemen aan deze race telt mee voor de Grand Prix wedstrijden die wereldwijd verreden worden. Assen staat elk jaar weer op de 4de zaterdag in juni in het teken van de race der races. Duizenden motorliefhebbers uit heel Europa zetten hun tenten op op de geimproviseerde campingen, boerenweilanden en andere plaasten die geschikt zijn om de nacht door te brengen. Het kamperen staat het afsluiten van online motorweddenschappen niet in de weg want je kunt tegenwoordig gewoon je mobieltje gebruiken voor het wedden op motorsport.

Race klassen

Elke motor race, nationaal en internationaal, wordt gereden in diverse klassen. De bekendste klassen zijn de 125CC, de 250CC en de 500CC. En zelfs de kleinste klasse motoren rijden al met fenomenale snelheden over de circuits heen. Als je op deze klassen wilt wedden dan kan je kiezen uit ronde tijden, klassering, of een coureur een race uitrijdt en bijvoorbeeld welke coureur er uiteindelijk kampioen wordt. (Over alle races gedurende een seizoen)

Circuits

De motorraces worden gereden door heel Europa en grote delen van de wereld. Er zijn een paar circuits die bekend staan om hun uitdagende ligging of berijdbaarheid. Elke coureur kijkt vaak al ver vantevoren uit naar de races die gehouden worden op de circuits van Motegi, Le Mans en Silverstone. Er zijn in totaal 18 circuits waar de Grand Prix moto races op gereden worden. (Er zijn er meer, maar niet elk circuit voldoet aan de strenge eisen waar een baan aan moet voldoen) Wedden op motorsport nu ook bij Bet365.