Wedden op Voetbal

Wedden op voetbal

Het afsluiten van voetbalbalweddenschappen via een bookmaker begint steeds populairder de te worden bij Nederlandse sportliefhebbers. Kon je al jarenlang wedden op voetbal bij de sigarenboer, of wedden met je teamgenoten in de clubkantine, nu kun je ook wedden op voetbal via de online wedkantoren.

Wedkantoren online

bet365-wedden
De mogelijkheden zijn ongekend omdat het aanbod van voetbalwedstrijden in de wereld zo groot is dat je elke dag wel online voetbalweddenschappen af kunt sluiten. De populairste wedstrijden om op te wedden zijn, de Nederlandse competitie, de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division, en de Italiaanse Serie A. Daarnaast bieden de online wedkantoren tegenwoordig ook de Duitse Bundesliga en de Franse Ligue 1. Veelal worden de voetbal weddenschappen afgesloten op de elftallen uit de hoogste divisie, het kan echter ook heel interessant zijn om eens te kijken of je op de wedstrijden uit de lagere divisies in kunt zettten. Wedden op voetbal is onafhankelijk van de competitie of klasse altijd interessant.

Wedden op voetbal

Naast het wedden op voetbal is wedden op sport in het algemeen zoals bijvoorbeeld autoraces, boksen, schaatsen en bijvoorbeeld darten ook behoorlijk aan het toenemen. Het afsluiten van weddenschappen op voetbalwedstrijden blijft echter met stip op nummer één staan. Het is natuurlijk ook wel logisch als je bedenkt dat alleen in Nederland er al meer dan 1.000.000 mensen zelf voetballen of direct bij voetbal betrokken zijn. Daarnaast hebben de voetbalclubs uit de ere- en eerste divisie bij elkaar een paar honderduizend seizoenkaarthouders, waarvan een groot aantal personen natuurlijk wel eens een online voetbalweddenschap afsluit.

Omdat er wereldwijd zo enorm veel mensen van de voetbalsport houden is er ook een enorme sportieve rivaliteit tussen de clubs in bepaalde competities. De landelijke voetbalcompetities bestaan over het algemeen uit 16 tot 20 clubs die allemaal strijden om kampioen van hun land te worden. Sinds tientallen jaren zijn er ook Europese competities waar de beste teams uit de afzonderlijke landen het tegen elkaar opnemen.

De champions league is de hoogste Europese competitie waar je voetbal weddenschappen op af kunt sluiten en in het Europa Cup toernooi (de voormalige Uefa Cup) spelen de clubs die het net niet op het hoogste niveau gehaalt hebben. Wedden op voetbal wedstrijden in de europese leagues gaat exact hetzelfde als dat je zou wedden op voetbalwedstrijden in de nationale competities. Elk online wedkantoor biedt je de mogelijkheid om te wedden op de Champions league of de wedstrijden om de Europa Cup.

Voetbalweddenschappen afsluiten bij wedkantoren

De beste wedkantoren die online voetbal weddenschappen aannemen zijn Betsson, Bet777, Betfirst. Alle drie zijn zeer betrouwbaar, hebben een Nederlandse website en bieden de mogelijkheid aan om met ideal te betalen. Naast voetbalweddenschappen kun je het zo gek niet bedenken of je kunt er op wedden, van geldkoersen tot politiek en van temperaturen tot de vraag of de elfstedentocht weer plaats zal vinden. Maar wedden op voetbal blijft het populairst.

Je kunt vaak kiezen uit honderden verschillende weddenschappen die verschillen van de eindstand tot welke speler er een rode of gele kaart zal ontvangen. En dan nog alles wat er tussen zit; wie scoort de eerste goal, zal er een speler van een bepaalde club een hattrick scoren (één speler die drie doelpunten in één speel helft maakt zonder dat er een ander doelpunt tusendoor gescoord wordt), vallen er speler geblesseerd uit, in welke hoek wordt er gescoord, met welke voet of het hoofd dit is nog maa een kleine selectie van de verschillende voetbalweddenschappen die aangeboden worden.

Je kunt ook een selectie maken van de diverse voetbalweddenschappen bij een online wedkantoor. Stel er spelen 30 teams tegelijk in de Champions League (of de nationale competitie van het land waar jij wedden wilt) dan kun je bijvoorbeeld een trio weddenschap afsluiten. Je kiest dan drie verschillende wedstrijden uit waar je op elke wedstrijd afzonderlijk gaat wedden maar ook op de uitkomst van de drie wedstrijden. Dit kan je winst enorm verhogen, stel je zet in op Ajax- AZ, Vitesse – FC Groningen en op de wedstrijd SC Heerenveen – Roda JC.

Voor deze drie wedstrijden voorspel je afzonderlijk wie er gaat winnen en je kruist het trio vakje op je wedformulier aan. Dit houdt in dat als je inderdaad alle drie de uitkosmten juist voorspelt hebt dan ontvang je de winst voor de individuele weddenschappen en de winst van de trio weddenschap. Het wedden op voetbal met trio weddenschappen is tegenwoordig de meest voorkomende voetbalweddenschap.

Seizoensweddenschappen per voetbal seizoen

Alle wedkantoren op internet bieden je ook vaak de mogelijkheid om gedurende het seizoen te wedden op de einduitslag van de voetbal competitie. Als je dit soort weddenschappen al heel vroeg in het seizoen afsluit dan kon je aan het einde van het voetbal seizoen wel eens een gouden slag slaan. Gedurende het verloop van de competities zoals de ere- en eerste divisie zullen de quotes voor de einduitslag veranderen al naar gelang de prestaties van bepaalde teams. De voetbal quotes bij online wedkantoren verschillen per competitie

Stel je voorspelt aan het begin van het voetbal seizoen dat AZ Alkmaar kampioen gaat worden dan zul je een gunstige voetbalweddenschap af kunnen sluiten. Gezien de overall prestaties van de afgelopen tien jaar van AZ Alkmaar zal de quote aan het begin van het seizoen best hoog zijn omdat de kans op het kampioenschap niet al te hoog is. Maar als AZ nou eens een wedstrijd of 10 wint voor de winterstop dan zul je zien dat de quotes evenredig mee veranderen en dat je quote voor AZ dan veel lager ligt. Daarom is het verstanding om seizoensweddenschappen altijd zo vroeg mogelijk in het begin van de voetbalcompetities af te sluiten.

Wedden op voetbal online

Je hoeft deur niet meer uit om te wedden op voetbal, met de komst van internet zijn er ook tientallen online wedkantoren op het Wereld Wijde Web. Bij al deze bookmakers kun je jouw voetbalweddenschappen afsluiten en dat kan allemaal vanaf je huis of via de computer op je kantoor. Het enige dat je nodig hebt is een internet verbinding en je kunt al wedden op voetbal online. Betalen is helemaal gemakkelijk want dat doe je direct via ideal of met je creditcard. En het is allemaal super veilig omdat de wedkantoren op interent gebruik maken van dezelfde veilgie betaalsoftware als banken. Ga nu wedden op voetbal en beleef de spanning zelf!