Wedden op Wielrennen

Wedden op wielrennen

In het voorjaar gaat het weer beginnen, de schaatsen in het vet en de fietsen kunnen van stal want het wieler seizoen staat weer voor de deur. Alle renners gaan zich voor bereiden op de rit der ritten de Tour de France. Drie weken lang wedden op wielrennen, de beste renner, wie valt af, wie gaat de rode lantaarn dragen het kan allemaal bij  Unibet, Bwin en Betsson de wedkantoren die de meeste online weddenschappen op wielrennen aanbieden.

Nu wedden op wielrennen

bet365-wedden

Wedden op wieler wedstrijden

Naast de Tour de France kun je gedurende het hele wielerseizoen wedden op wielrennen in binnen- en buitenland. Er zijn natuurlijk de rondes in Europa, Spanje, Italie, Duitsland en Nederland. De tientallen klassiekers zoals Luik-Bastenaken-Luik, de Amstel Gold Race, Parijs Roubaix die gereden worden en daarna de rondjes om de kerk. Tienduizenden kilometers worden er per jaar door de wielrenners weggereden en elk jaar weer zijn de verschillen per koers tussen de renners zo groot dat het wedden op wielrennen altijd weer spannend is.

Wedden op wieler wedstrijden kan bijna het hele jaar door want er is bijne elke maand wel een grote ronde of klassieker in de wereld. Het wieler seizoen duurt niet het hele jaar maar je kunt toch wel veel wedden op wielrennen het heel jaar door. De zomer staat in elk geval weer bol van de mooiste wieler wedstrijden en de rit der ritten, de Tour de France is elk jaar weer een groot spektakel.

Wielren weddenschappen

Net zoals met alle sporten kun je met wielrennen heel veel wielren weddenschappen afsluiten. De online bookmaker die alle wielren weddenschappen aanbieden hebben elke ronde, klassieker of tijdrit weer een gigantisch aanbod van wieler weddenschappen in hun assortiment opgenomen. Wedden op wielrennen kan net zo divers zijn als bijvoorbeeld het wedden op voetbal.

Wielren weddenschappen beperken zich al lang niet meer tot het wedden op de nummers 1, 2 en 3. Tegenwoordig kun je wedden op welke ploeg wint, welke wielrenner het meeste kopwerk doet, wie is de beste knecht en verder kun je wedden op allerlei truien, bergen, beste jonge renner, het sprint klassement en nog veel meer. Het wedden op wielrennen bied zoveel dat je het wedden op wielrennen zeker eens moet proberen als jij graag weddenschappen afsluit.

Wielrennen

De meeste Nederlanders kijken graan naar het wielrennen en er zijn honderdduizenden amateur wielrenners in Nederland die dagelijks (en vooral veel in het weekeinde) erop uit gaan om hun trainingsrondjes te rijden. Wielrennen is in Nederland dan ook een hele grote sport en na het voetbal staat wielrennen op een vaste tweede plaats als het op populariteit aankomt. Nederland leent zich natuurlijk ook uitstekend voor het wielrennen met al onze fietspaden en relatief vlakke landschap. Alhoewel het weer niet altijd het beste is kom je toch in weer en wind wielrennners tegen die in het tenue van hun favoriete team, of renner, in gedachten de Champs Elysees op rijden en toegejuicht worden door miljoenen Tour de France liefhebbers.

Ondanks het vlakke land heeft Nederland toch een naam op te houden als het op berg etappes aankomt bij het wielrennen, het is zelfs zo dat de Alp d’ Huez jarenlang een ‘Nederlandse Berg’ genoemd werd in het wieler peleton. Joop Zoetemelk , Kuiper, Peter Winnen wonnen de etappe allen tweemaal en Stephen Rooks en Gert Jan Theunisse stonden éénmaal op het podium na de etappe om de Alp d’Huez. Dus dat in het wereldje van het wielrennen de Alp bekend staat als Nederlanbdse berg is niet zo verwonderlijk.

Wedden op wielrennen

Het belooft weer een mooi wieler seizoen te worden en veel spectaculaire wielerwedstrijden zullen er gereden worden. De renners zijn er klaar voor ben jij het ook? Ga nu zelf wedden op wielrennen en ervaar de spanning!