Wedden op Duits Voetbal

Wedden op Duits voetbal

De Duitse voetbal competitie, de Bundesliga, is één van de beste voetbal competities van Europa. Wedden op Duits voetbal kan elke week want in de Bundesliga is het elke week weer spannend wat de Duitse voetbal clubs gaan doen en de race om de landstitel word in Duitsland vaak in de laatste rondes van de competitie beslist. Duitse voetbalweddenschappen kan je gewoon in het Nederlands afsluiten bij het online wedkantoor van Bet365.
bet365-wedden

Duitse Topclubs

Er zijn net als in de Nederlandse competitie 18 voetbal clubs die deelnemen aan de Duitse Bundesliga. De voetbal dag in Duitsland is normaliter op Zaterdag maar ook de Duitse Topclubs willen geld verdienen aan de televisierechten en daarom worden ook hier de wedstrijden op verschillende dagen in de week gespeelt.

Wedden op Duits voetbal zoals op Bayern Munchen, Hamburger SV, FC Schalke 04 en BVB Dortmund de clubs die jaarlijks strijden om een plaats in de top drie in de Bundesliga. Er zijn eigenlijk wel 8 Duitse topclubs die elk jaar hoge ogen en zeker in de voetbal wedstrijden om Europees verband (Champion League en Europa Cup) zijn het tegenstanders die erg sterk zijn.

Nederlanderse voetballers in de Duitse competitie

Traditie getrouw hebben er altijd veel Nederlanders in de Duitse voetbal competitie gespeelt. En diverse clubs uit de Bundesliga hebben ook regelmatig onder leiding gestaan van Nederlandse trainers.Youri Mulder is één van de voetballers die jaren in de Duitse voetbalcompetitie heeft gevoetbalt voor FC Schalke 04. Bij Hamburger SV hebben Rafael v.d. Vaart en Nigel de Jong een aantal jaren gespeelt en bij Bayern Munchen spelen Mark van Bommel, Arjan Robben nog steeds hun wedstrijden in de Duitse competitie.

De club Bayern Munchen staat onder de technische leiding van Louis van Gaal en het ziet er naar uit dat de club onder leiding van de Nederlander dit jaar hoge ogen gaat gooien in de strijd om de Duitse landstitel. Dus als je weddenschappen op Bayern afsluit dan zijn het voetbal weddenschappen met een Nedelands tintje. Wie  weetwinnen de Nederlandse spelers en trainer wel geld voor jou in de Duitse competitie.

Wedden op Duits voetbal

Als je wilt wedden op topwedstrijden is de Duitse Bundesliga zeker een competitie die aan je behoefte zal voldoen. Wedden op Duits voetbal is spannend en kan ook best wel een beetje risicovol zijn maar als jij kennis hebt van de Duitse voetballers en de clubs waar zij voor spelen dan kan het wedden op Duits voetbal ook heel lucratief zijn.

Het wedden op meerdere wedstrijden tegelijk kan ook bij weddenschappen op de Bundesliga. Je kiest drie (of 5) wedstridjen uit waar je op wilt wedden en zo kan je risico spreiden. Je dient er wel rekening mee te houden dat als je op meerdere Duitse wedstrijden tegelijk wilt wedden dat je inzet ook evenredig omhoog gaat met je weddenschappen. Wedden op Duits voetbal is wat ons betreft een echte aanrader!