Wedden op het WK Voetbal

Wedden op de WK 2014

Als je op zoek bent naar een website waar je kunt wedden op de WK 2014, dan heb je deze nu gevonden. Via deze pagina kun je meer lezen over wedden op de Wereldkampioenschappen voetbal (WK 2014) in Brazilie. Wij bieden de mogelijkheid om te wedden op de WK 2014 bij vertrouwde online wedkantoren (bookmakers). Het betalen voor jouw wk weddenschappen kan gemakkelijk via IDeal of met een creditcard van Mastercard of Visa. Met deze betaalmiddelen is je weddenschap op de wereldkampioenschappen voetbal gemakkelijk en veilig geplaatst.

Nu Wedden op de WK

bet365-wedden
De deelnemende landen zijn opgesplitst in 8 groepen met vier landen per groep. Elk land speelt tegen de drie andere tegenstanders in de groepswedstijden tijdens de wereldkampioenschappen. De nummers 1 van elke groep (na drie wedstrijden) komen in de volgende ronde uit tegen de nummers twee van een andere groep.

Wedden op het Nederlands Elftal

Het Nederlands elftal speelt in groep B en heeft als tegenstanders; Spanje, Australië en Chili. De eerste wedstrijd voor het Nederlands elftal waar je op kunt wedden tijdens de WK is Spanje – Nederland. Oranje zal de wedstrijd tegen Spanje aftrappen in Salvador. De volgende groepswedstrijd van Nederland is die tegen Australië en die wordt gespeeld in Porte Alegre. Als laatste van de groepswedstrijden neemt het Nederlands elftal het op tegen Chili. Wedden op de WK en dan natuurlijk op het Nederlands elftal doe je bij de online wedkantoren op onze site.

Wedden op voetbal

Wedden op de WK 2014 is net, als wedden op sport en wedden op voetbal in het algemeen, niet meer weg te denken in het leven van de voetbal liefhebber. Met de komst van de wedkantoren op het internet zijn er honderden verschillende weddenschappen op voetbal wedstrijden af te sluiten. In Nederland kon je vroeger voor je weddenschappen alleen maar terecht bij de Lotto kantoren. Gelukkig voor de voetbal fans is deze monopolie positie nu doorbroken en kunnen de liefhebbers van de voetbalweddenschappen op diverse plaatsen terecht voor legale weddenschappen op voetbal wedstrijden. Wij adviseren Unibet voor je voetbalweddenschappen. En de quoteringen zijn ook nog eens veel gunstiger dan bij de Lotto. Sluit nu meteen je voetbalweddenschap af bij één van de onderstaande bookmakers.

Over Wedden op de WK Voetbal

Tijdens de wereldkampioenschappen voetbal zullen een record aantal voetbalweddenschappen afgesloten gaan worden. De bookmakers hebben het over honderdduizenden weddenschappen in honderden categorieen. De meeste online weddenschappen worden nog steeds afgesloten op voetbal en dit zal tijdens de WK 2014 alleen nog maar meer worden dus. De quoteringen voor voetbal wedstrijden verschillen per wedkantoor dus het is moeilijk om vooraf een goed wedkantoor aan te wijzen. wij adviseren je daarom ook om voordat je gaat wedden op voetbal de quoteringen per wedstrijd te vergelijken bij de bookmakers. Als je voor jezelf de beste qoutes gevonden hebt dan kun je veilig je voetbalweddenschappen op de WK afsluiten. Via internet kun je wedden op de alle landen die deelnemen.

Wat ook interessant is is de mogelijkheid tot het plaatsen van weddenschappen gedurende de wedstrijden het zogenaamde live wedden. Zie je tijdens de wedstrijd en speler met rood het voetbalveld verlaten dan kan dit wel eens effect hebbne op de uitslag van de wedstrijd, je kunt hier d.m.v live wedden direct op inspelen en je weddenschap aanpassen. Gokken op voetbalwedstrijden word hiermee nog spannnder. Met 32 deelnemende voetbal landen aan de WK 2014 kun je zoveel wedden op de wk voetbal als je wilt!