Wedden op darten

De Nederlandse top darters draaien al een aantal jaren mee in de Internationale top en wedden op darten is daarom ook steeds populairder. Dartweddenschappen zijn simpel en eenvoudig in te zetten en zeker als de Nederlandse dart giganten meedoen aan een internationaal toernooi is wedden op darts extra leuk en spannend. Darts is een sport die iedereen mee kan doen thuis of in het cafe en er zijn een heleboel speciale darts clubs in Nederland.

WEDDEN BIJ bet365

ALLE SPORTEN

VOETBAL – DARTS – SCHAATSEN – BOKSEN EN NOG VEEL MEER!

VEILIG EN SNEL BETALEN VIA INTERNETBANKIEREN

DE WEBSITE IS IN HET ENGELS

Nederlandse darters

Sinds het succes van Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zijn er steeds meer Nederlanders die darten als sport beoefenen en het is dan ook niet verwonderlijk dat naast van Barneveld de Nederlandse darters veel vertegenwoordigd zijn op de diverse toernooien. Co stompé gooit natuurlijk ook al jaren zijn darts mee en de tijd dat hij nog zijn geld verdiende met het besturen van de tram ligt al weer wat jaartjes achter hem.

wedden op dartsNaast de twee bekendste darters van Barneveld en Stompé zijn er ook een paar darters die jong en opkomend zijn, alhoewel Roland Scholten misschien ook al tot de ouder spelers behoort.

De nieuwe talenten die zeker hoog gaan scoren op de internationale dart toernooien zijn; Vincent van de Voort, Jelle Klaasen en Michael van Gerwen. Alhoewel het nog enige tijd zal duren voor deze dart talenten een Embassy of PDC championship zullen winnen draaien ze toch al erg goed mee op nationaal en internationaal niveau.

Raymond van Barneveld

Raymond van Barneveld of Barney zoals hij liefkozend in het dart circuit word genoemd heeft een indrukwekkende staat van dienst als darter en is zonder twijfel de beste Nederlandse dart speler aller tijden. Er is werkelijk geen wedstrijd die hij nog niet gewonnen heeft. Zijn erelijst is zo indrukwekkend dat hem hier opsommen zeker de hele pagina in beslag zal nemen dus daarom verwijzen wij liever naar de officiele pagina van Raymond van Barneveld.

Raymond heeft voor beide grote dartsbonden gespeelt de BDO en PDC. De BDO Darts titel wist hij 4 keer in de wacht te slepen en voor de PDC waar hij sinds 2006 voor dart heeft hij in 2007 de wereldtitel weten te gooien. Daarnaast heeft Raymon van Barneveld zowel elke darts open die er in Europa gehouden word gewonnen. Wedden op darten als Raymond van Barneveld gooit kan dus een lucratieve dartweddenschap zijn. Nou gebied de eerlijkheid te schrijven dat wedden op darts toernooien waar Nederlanderse darters meedoen altijd interessant is. De nederlandse darters staan er gewoon om bkend dat ze goed en zijn en in darts toernooien tot grote hoogte kunnen stijgen.

Wedden op darts

Wedden op darts kan bij de meeste online wedkantoren en als de dart competities in europa op volle toeren draaien dan kun je bij bijvoorbeeld bet365 wedden op darts. Daarnaast bieden andere bookmakers en online wedkantoren ook heel interessante dartweddenschappen aan maar Fastbet blijft voor ons de nummer één!

Het leuke van online wedden op darts is de vele mogelijkheden die je hebt. Elke ronde is verrassend en doordat veel van de toernooien live op de televisie uitgezonden worden kun je direct meekijken naar de dartwedstrijd waar je op gewed hebt. En het mooie van darten is ook nog eens dat sommige wedstrijden wel uren kunnen duren dus je krijgt echt waar voor je geld.

Bij darten is het geen gegeven dat de speler die het hoogste geplaatst is ook veruit de favoriet is. Darten is heel erg gebonden aan de plaats en de stemming van de dag van de speler. Net als bij andere individuele sporten kan een darter niet terugvallen op een team en als hij of zij dus een mindere dag heeft dan eist dat direct zijn tol. Zo zie je maar wedden op darten is altijd spannend!