Wedden op FC Twente

Wedden op Twente

Wedden op TwenteVoor het eerst in de geschiedenis is FC Twente de kampioen van Nederland. De Tukkers zullen er in het voetbal seizoen 2010-2011 alles aan doen om de titel met trots te verdedigen. Twente kan rekenen op de steun van de trouwe aanhang die in alle streken in en om Twente te vinden is. Wedden op Twente zal dit jaar extra spannend worden, een deels nieuw elftal, nieuwe trainer en verder nog wat wisselingen in de staf zorgen voor nieuw elan bij FW Twente. FC Twente weddenschappen afsluiten kan online via de alom bekende bookmakers zoals Unibet, Bwin, en Betsson. Deze gerenommeerde wedkantoren zorgen ervoor dat het wedden op Twente veilig en gemakkelijk vanuit je huiskamer te doen is. Voetbal weddenschappen op Twente afsluiten kan tegenwoordig zelf via je mobiele telefoon bij Unibet! De Tukkers spelen door het behalen van het landskampioenschap tevens in de beste Europese voetbal competitie, de Champions League.

Nu wedden op FC Twente

bet365-wedden

De oorsprong van FC Twente in de eredivisie

FC Twente werd op 1 juli 1965 opgericht als gevolg van een fusie van Sportclub Enschede uit de Eredivisie en de Enschedese Boys uit de Eerste divisie. Het plan om te fuseren ontstond al tien jaar daarvoor bij de bouw van het Diekman stadion waar de gemeente een vaste bespeler voor zocht. Tot half 1998 was het Dieman Stadion de thuishaven voor FC Twente dat tegenwoordig de wedstrijden afwerkt in de Grolsche Veste (voorheen Arke Stadion). De fusie liet echter op zich wachten door de successen van de Sportclub Enschede die in het seizoen van 1958 zelfs op een haar na het landskampioenschap mistten. Toen in 1961 Sportclub Enschede echter in de financiële problemen zat kwam een mogelijke fusie opnieuw ter sprake. Hoewel er bij de clubs Sportclub Enschede en de Enschedese Boys met zeer gemengde gevoelens aangekeken werd tegen een eventuele fusie kwamen beide in de loop van dat jaar toch overeen dat een fusie het beste was voor beide verenigingen. Zo ontstond op 11 februari 1965 de betaald voetbalclub, F.C. Twente ’65. De gemeente kon zich niet vinden in de naamgeving (de naam Enschede ontbrak) maar trok aan het kortste eind. Zo ontstond de oorsprong van FC Twente in de eredivisie.

Wedden op Twente in Europa

Op Europees niveau is Twente regelmatig vertegenwoordigd en in de UEFA cup weten de Tukkers ook regelmatig hun succesjes te boeken. In de Champions League zal de selectie van FC Twente moeten laten zien waar zij staan dit seizoen en tonen dat zij mee kunnen draaien op het hoogste niveau van Europa. Wedden op Twente in Europa is dit seizoen dus wel heel erg interessant. De Europese weddenschappen op FC Twente sluit je natuurlijk ook af bij de bekende online wedkantoren en wij voorspellen nu al dat de club uit Enschede er één is om in de gaten te houden. Ondanks dat de Tukkers nog nooit uitkwamen op het hoogste niveau heeft de club laten zien de potentie te hebben om op de lange termijn uit te groeien tot een vaste speler in de Champions League. Dit wil niet zeggen dat het team uit Enschede elk jaar plaatsing voor de Champions League zal kunnen bewerkstelligen maar als er 2 jaar uit 5 seizoenen meegedaan kan worden voor een plaats in het top toernooi van Europa dan kan FC Twente trots zijn op zichzelf.

Erelijst FC Twente

Wedden op TwenteOndanks dat de club geen overweldigende erelijst heeft is het toch verbazend hoe de club in het verleden gepresteerd heeft. De club uit Enschede werd slechte éénmaal kampioen van Nederland maar wist in 1974, 2008 en 2009 als tweede te eindigen in de eredivisie. Tot tweemaal achter elkaar runner up worden en dus PSV en Ajax en Feyenoord achter zich laten (in 2008 werd AZ kampioen) is een unieke prestatie. In 1977 en 2001 wisten de Tukkers beslag te leggen op de KNVB Beker en ook in dit toernooi wisten de Twentenaren tot 4 keer aan toe 2de te worden.

De erelijst van FC Twente in Europa beperkt zich tot éénmaal 2de in het EUFA cup toernooi in 1975 en winnaar van de Inter Toto Cup in 2006. Plaatsing voor de Champions League in 2010 heeft de club naar het hoogste podium in Europa gebracht.

Ga nu wedden op Twente

FC Twente is klaar voor het nieuwe seizoen en als jij denkt dat de Tukkers weer goed gaan presteren dan kun je eens wat wedenschappen afsluiten op FC Twente en wie weet wat geld verdienen met de prestaties van de club uit Enschede. Ga nu wedden op Twente en beleef de spanning van de wedstrijden zelf mee. Live wedden op Twente kan tijdens alle wedstrijden van de Tukkers zowel op Nationaal als internationaal niveau.