Ajax kan voor de 30ste keer landskampioen worden en heeft op de training toe gewerkt naar de eerstvolgende wedstrijd zondag tegen en in Heerenveen. Ajax verovert voor de dertigste keer de landstitel als het de resterende competitieduels met sc Heerenveen en FC Twente winnend af weet te sluiten. Het zal een moeilijke wedstrijd worden die Ajax nog niet 1, 2, 3 gewonnen heeft. Ga dus nu wedden op Heerenveen – Ajax
De wedstrijd is cruciaal op weg naar de titel volgens de trainer Frank de Boer.  De Boer: ,,Ik hoop dat ik het voor elkaar gekregen heb om de boel op scherp te zetten, van extra veel spanning wil ik niet spreken, we trainen nog steeds hetzelfde als aan het begin van het jaar en de jongens zouden de druk gewoon aan moeten kunnen”.

Wedden op Heerenveen – Ajax

Wedden Heerenveen - Ajax

Frank de Boer vindt het team van Heerenveen een lastig te bespelen ploeg waar Ajax in het verlden wel ens vaker schade heeft opgleopen. Ajax kijkt daarom nog niet naar de laatste competitie wedstrijd tegen FC Twente maar zal zich in eerste instantie volledig richten op Heerenveen. De Boer moet voor de wedstrijd tegen de Friezen een keuze maken wie hij in spits zet; De Jong of El Hamdaoui en dat is geen gemakkelijke want El Hamdaoui verkeerd niet in vorm en heeft nog niet weten te scoren sinds zijn terugkeer in de basis.  De Boer zegt over El Hamdaoui het volgende: ,,Ik ben heel erg tevreden over de inzet van Mounir, maar hij kan beter voetballen dan dat hij dusver heeft laten zien in wedstrijden”. De Boer gaf geen antwoord op de vraag wie er in de spits gaat spelen maar het ziet er naar uit dat de spits zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld voor de Amsterdammers

Bas Dost zal in geen geval in de spits bij Ajax voetballen en dat zal de speler van Heerenveen niet lekker zitten. Ajax wilde Dost in de winterstop naar Amsterdam halen, maar uiteindelijk ging deze transfer niet door en dat knaagt nog steeds aan de spits. Frank de Boer:,,Ik erken onmiddellijk dat het voor Bas een hele speciale wedstrijd zal gaan worden en wellicht wil hij extra zijn best doen om alsnog een plaats bij Ajax af te dwingen. De trainer van Ajax houdt de spits van Heerenveen nog steeds nauwlettend in de gaten en sluit een eventuele komst naar Ajax in de toekomst niet uit:,,Dost ontwikkelt zich de laatste wedstrijden erg goed en toont aan dat hij toe is aan een nieuw uitdaging op een hoger niveau.”. Op de vraag of Dost dan zondag misschien maar iets minder hard zijn best moest doen antwoordde Frank de Boer: ‘hij moet zijn stinkende best doen en vol gaan voor zijn club waar hij op dit moment speelt’. Wie weet speelt Dost volgend jaar wel voor de Amsterdammers tijdens de wedstrijd Heerenveen – Ajax.

Op de training van Ajax was de volledig selectie aanwezig en is zijn alle spelers fit voor de belangrijke wedstrijd Heerenveen Ajax van aanstaande zondag. Voor Lorenzo Ebecilio was het een speciale dag want hij verlengde zijn contract bij Ajax tot 2014. En na 4 weken in het gips was Maarten Stekelenburg weer op het trainingsveld te zien en hij trainde mee. Het tergubrengen van de conditie is de eerste prioriteit vandaar dat de keeper zich beperkte een lichte looptraining. Gezien de blessure mag Stekelenburg zijn duim nog niet blootstellen aan de bal en is het vrijwel zeker dat hij dit seizoen niet meer onder de lat zal staan bij Ajax. Als Frank de Beor morgen kiest voor een plek in de psits voor Siem de Jong dan zal Demy de Zeeuw naar het middenveld verhuizen.

De Toekomst was vrijdag het toneel van het Adidas MiCoach Centre, met dit unieke nieuwe concept wil Ajax meer aandacht besteden aan de technische, fysieke en mentale verbetering van de jeugdspelers, door gebruik te maken van een speciale technologie. Scheidend directeur Rik van den Boog zie hierover het volgende: ,,We creëren bij Ajax de atleet van de toekomst. In dit systeem staat de individuele en fysieke begeleiding van de spelers centraal”. Hiermee lijkt het erop dat de Directie van Ajax inderdaad al geruime tijd bezig is met het plan dat  in de opvatting van Johan Cruijff past. Het is daarom toch wel verbazend dat beide partijen zo recht tegenover elkaar zijn komen te staan in de media.

Wedden op Heerenveen Ajax

Morgen zal het er om spannen en zowel Heerenveen als Ajax moeten hun beste beentje voor zetten om hun eigen doelstelling te halen. Wedden op Heerenveen – Ajax is daarom erg spannend! Doe nu mee en zet 25 euro in op Ajax of Heerenveen en wie weet win jij wel geld met deze topwedstrijd!

Vermoedelijke opstelling:
Vermeer; Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Boilesen; De Zeeuw, Anita, Eriksen; Sulejmani, De Jong, Ebecilio
Wedden Heerenveen - Ajax