Wedden op de GP Hongarije

Zondag staat de Grand Prix van Hongarije op het programma en de online wedkantoren zijn weer weer klaar om je Formule 1 weddenschappen aan te bieden. Wedden op de GP van Hongarije kan bij de meeste wedkantoren die je op het internet kunt vinden.

Unibet is één van de beste en meeste bekende online bookmaker voor Formule 1 weddenschappen en Betsson en Bwin hebben over het algemeen ook goede quotes voor wedden op de Grand Prix van Hongarije. (en de overige Formule 1 races) Voor de race in Hongarije staat de Duitser Sebastian Vettel er goed voor Vettel was de snelste in de training en wedden op Vettel zou wel eens een gunstige Formule 1 weddenschap kunnen zijn die je geld op kan leveren.

Nu wedden op de Grand Prix van Hongarije

Wedden op de Grand Prix Hongarije

Wedden op de Formule 1 Hongarije

Grand Prix Hongarije en Sebastian Vettel

Sebastian Vettel heeft vandaag in de traingen voor de Grand Prix van Hongarije laten zien dat hij op weg is om de beste coureur ter wereld te worden. De uit Duitsland afkomstige coureur uit de formule 1-stal van Red Bull heeft beide trainingsessies op de Hungaroring als snelste af weten te leggen.

Vettel zal er morgen in de kwalificatieraces er alles aan doen om de poleposition voor zondag vast te stellen en daarmee een voorsprong te nemen op winst in de Formule 1 race van Hongarije. De Heppenheimer heeft dit seizoen al zes keer vanaf de beste startpositie mogen starten en de kans is groot dat in de kwalificatie van morgen Vettel weer de pole position voor zich weet te reserveren. Ondanks dat de Duitse coureur al 6 keer van de kop mocht starten wist hij slechts 2 Grand Prix’s te winnen dit jaar.

Wedden op de Formule 1 in Hongarije

Mark Webber, die ook uitkomt voor het team van Webber, eindigde vrijdag in de ochtendtraining als coureur met de tweede beste tijd. Fernando Alonso (uit spanje) die rijd voor het team van Ferrari en vorig weekeinde nog de winnaar was van de Grand Prix van Hockenheim in Duitsland sloot de middagtraining net iets langzamer af dan Vettel. Wedden op de Formule 1 in Hongarije kan dus van alles inhouden, het is tenslotte weer een razendspannende race en zoals al eerder dit seizoen is het moeilijk om te voorspeleln wie er tijdens de Formule 1 van Hongarije zal winnen. De coureurs zijn, net als de  wagens en de technische teams, erg aan elkaar gewaagd dit seizoen. Wedden op de Grand Prix van Hongarije doe je bij Unibet!