Wedden op de Formule 1 in Hockenheim

Zondag staat er weer Formule 1 racen op het programma en dit maal start de Formule 1 karavaan op het circuit van Hockenheim in Duitsland.  Wedden op de Formule 1 in Hockenheim kan nu al bij Unibet en de quotes staan weer klaar voor de meest waanzinnige Formule 1 weddenschappen.

Wie rijd de snelste ronde, welke coureur valt uit, word de safety car ingezet tijdens de race?! Wedden op de Formule 1 is ‘racend’ spannend! Heb je nog nooit een weddenschap afgesloten bij Unibet? Open nu een account en ontvang 50 euro bonus gratis!

Direct wedden op de Grand Prix van Hockenheim

Wedden op de Grand Prix Hockenheim

Wedden op Hamilton in de formule 1

Lewis Hamilton kijkt nu al uit naar de Grand Prix race van aanstaande zondag. In 2008 wist de Brit de Formule 1 race van Hockenheim nog te winnen en hij hoopt natuurlijk dat hij zondag een zelfde resultaat neer kan zetten. Voor zichzelf is hij eigenlijk ‘ongeslagen op Hockenheim’ toen hij debuteerde was er geen Formule 1 op Hockenheim en in vorig jaar werd de Grand Prix van Duitsland verreden op de Nurburger ring. Hamilton denkt dat de McLaren nog beter kan presteren zeker als de ‘blown diffuser’ beter afgesteld staat dan tijdens de Grand Prix van Silverstone. Superspannend allemaal en zekere een reden om te wedden op de Hamilton in de Formule 1

Wedden op de Formule 1

Als je geen weddenschappen op Hamilton af wilt sluiten kun je natuurlijk ook gewoon wedden op de Formule 1 quotes voor andere coureurs bij Unibet. (of als je daar prijs op stelt bij Bwin die hebben ook goede quotes) Red Bull en Ferrari zullen er tenslotte alles aan doen om Hamilton ‘in de weg te rijden’ en de monteurs van beide teams hebben echt alles uit de kast gehaalt om hun wagens optimaal te laten presteren. Het circuit van Hockenheim heeft een paar ’trage’ bochten en die zullen de banden aardig op proef stellen, de renners dienen de beste grip te hebben en het is te hopern dat de regen geen spelbreker gaat worden in Duitsland tijdens de Graqnd Prix van Hockenheim.

Bij Unibet schatten ze in dat Sebastian Vettel de race gaat winnen en de quotes voor een overwinning van de in Duitsland geboren coureur staan op 2.90 direct gevolgd door Webber en Hamilton die respectievelijk op 3.30 en 4.25 staan. Vettel zal natuurlijk alles op alles zetten om in zijn eigen geboorteland de Grand Prix te winnen en dichter bij koploper Hamilton in het Formule 1 klassement te komen. Als je wilt wedden op de Formule 1 zijn er mogelijkheden genoeg om te kiezen dus sla nu je slag en voorspel wie de winnaar van de Grand Prix van Duitsland gaat worden.

Wedden op de Grand Prix van Duitsland

Voor al je Formule 1 weddenschappen adviseren wij je de website van Unibet en de Bwin website eens te bezoeken. Als Nederlandse bookmakers staan zij echt hoog aangeschreven bij de bezoekers van onze site en onze eigen ervaringen met de twee wedkantoren zijn louter positief te noemen, dus als je wilt wedden op de Grand prix van Duitsland weet je waar je wezen moet! Wedden op de Formule 1 is ‘racend’ spannend!