In de NBA zijn er weer twee wedstrijden gespeelt en de Dallas Mavericks en Miami Heat hebben hun thuiswedstrijden voor eigen publiek gewonnen van de Washington Wizards en Cleveland Cavaliers. Je kunt elke week meerdere keren wedden op de NBA!

Voor de echte NBA liefhebbers kwam dit natuurlijk niet als een verrassing want de Wizards uit Washinghton hebben alle uitwedstrijden die ze tot nu toe gespeelt hebben verloren. En alsof het niet nog erger kon hebben de Cavaliers alweer verloren en dat was dus de twintigste keer dat zij een wedstrijd verloren en daarmee hebben zij nu 20 keer uit en thuis op rij verloren.

Direct wedden op de NBA

Wedden op de NBA

NBA wedstrijden

De NBA spelers van de Dallas Mavericks versloegen het team uit Washington met 102-92. Dirk Nowitzki scoorde 24 punten. John Wall die genomineerd staat voor de titel Rookie of the Year en speler is van Washington wist 17 punten te scoren wat hem nog meer in de schijnwerpers doet staan voor een eretitel. De titel rookie of the Year is één van de meest begeerde titels in de NBA. Je kunt zelfs wedden op de NBA rookie of the Year!

“Ik wens vooral de fans sterkte”, zei LeBron James, die altijd in is voor wat sappige uitspraken naar de pers, nadat hij met de Heat zijn oude team met 117-90 geklopt had. Dwyane Wade werd topscorer van de Miami Heat met 34 punten in deze wedstrijd. Francisco Elson de Nederlander dei in de NBA nog een carrrier moet maken kon ruim vijf minuten meedoen bij Utah Jazz dat maar op het nippertje wist te winnen Charlotte Bobcats: 83-78. Helaas lukte het de Nederlander niet om punten te scoren en daarmee een plaatsje op het scorebord te krijgen.

Wedden op de NBA wint enorm aan poulariteit onder de Nederlanders en gezien het feit dat er zo enorm veel wedstrijden gespeelt worden in de NBA kun je meerdere keren per week NBA weddenschappen afsluiten!