Wedden op de NBA kan weer want de competitie komt langzaam los in Amerika. Wedden op de NBA doe je natuurlijk bij het beste wedkantoor voor de Verenigde Staten, BetUS. Alle weddenschappen op de NBA, NHL, NFL, UFC, Indycars en nog veel meer worden aangeboden bij BetUS. Wedkantoor Unibet heeft ook best wel een aardig aanbod voor NBA weddenschappen maar het echte werk vind je toch bij de enige echte Amerikaanse online bookmaker BetUS!

Nu wedden op de NBA

Wedden op de NBA

NBA seizoen

Het zal een lang en slopend seizoen gaan worden voor de spelers van de NBA.  En al helemaal voor de Miami Heat en LeBron James.  Miami Heat is misschien wel de kanshebber voor de NBA titel dit jaar. Het team van Lebron, de man die aan de basis stond van de meestbesproken transfer deze zomer, ligt op stoom voor de titel. Er zijn echter nog zoveel NBA wedstrijden te spelen dat het nog te vroeg is om te zeggen of ze inderdaad de titel binnen gaan halen. James Lebron verruilde de Cleveland Cavaliers voor de Miami Heat aan het begin van dit NBA seizoen en nu de rust rond deze zeer geruchtmakende transfer weer is teruggekeerd zijn James en de Heat klaar om te schitteren in Miami. Lebron ziet de LA Lakers en de Boston Celtics als grootste rivalen op weg naar de NBA titel.

Het zal een zware test voor de Heat worden, maar dat geldt andersom ook. De Heat is altijd een ploeg om rekening mee te houden en alle andere NBA teams weten dat ze niet onderschat dienen te worden. De samenwerking met een andere superster Dwayne Wade ziet hij als een grote stimulans en hij is ervan overtuigd dat ze tot mooie dingen in staat zijn samen. Vanouds zijn het kemphanen die niet voor elkaar onder willen doen, maar nu moeten ze het samen doen. Rivaliteit die moet overslaan op het team en voor inspiratie moet zorgen.

NBA weddenschappen

Wed jij op de Miami Heat, of kies je één van de andere terams uit de NBA? Misschien wil je wel wedden op een gevaarlijke outsider dit jaar. James LeBron ziet er naar uit. Hij weet dat er veel glitter en glamour om het team zit, maar is vastbesloten dat het team als team zal functioneren en goed zal presteren dit jaar in de NBA. Wedden op de NBA doe je het hele seizoen bij het beste online wedkantoor  voor Amerikaanse sporten BetUS! Open direct je account en ontvang een leuke welkomst bonus!