De strijd der Kampioenen, de Champions League, nadert nu snel de ontknoping. Aanstaande dinsdag zijn de eerste duels in de halve finale Schalke ’04 – Manchester United en woensdag El Clasico. Daarmee liggen de kansen voor de vier overgebleven ploegen om in de finale te komen weer helemaal open. Voor de derde keer in drie weken zullen Barcelona en Real Madrid het tegen elkaar opnemen na de titanen strijd om het landskampioenschap (voorlopig in het voordeel van Barca) en de finale van de Spaanse beker (gewonnen door Real) nemen de twee Spaanse super ploegen het nu tegen elkaar op voor een finale plaats in de Champions League.

Champions League halve finale

Wedden Champions League
El Clasico is waarschijnlijk de meest gespeelde wedstrijd van dit seizoen in de hoogste regionen van het betalde voetbal. “Piqué ziet Cristiano Ronaldo deze weken bijna nog vaker dan vriendin Shakira”, is een veel gehoorde kreet in Spanje dezer dagen. De twee staan (samen met hun teamgenoten) voor de derde keer in tien dagen tegenover elkaar in de strijd tussen Barcelona en Madrid. Deze keer gaat het echter wel om het hoogste van hoogste, in Stadio Santiago de Bernabeu zullen de twee teams de eerste wedstrijd in de halve finale van de Champions League spelen.

Real Madrid – Barcelona

Real zal in eerste wedstrijd (thuis) kosten wat het kost willen winnen en Barcelona zal zeker een uitdoelpunt willen scoren. Met de twee beste spelers van beide teams Ronaldo en Messi in de vorm van hun leven belooft het in elk geval een waar voetbal spektakel te worden. Unibet heeft nu overigens een speciale actie voor de halve finale van de Champions league, bij een 0-0  gelijkspel geldt dat alle inzetten op die jij hebt geplaatst op de eerste/laatste doelpuntenmaker,  de correcte score op rust en eindstand automatisch teruggestort worden op je account!

De winst van de Koninklijke van Madrid kan je 2,80 keer je inleg opleveren en mochten de spelers van Real de finale van de Champions League op Wembley bereiken dan keert Unibet 2,75 uit. Het kan je niet ontgaan dat hieruit blijkt dat de favoriete voor de finale plaats Barcelona is. Vele voetballiefhebbers zijn het erover eens dat de Catalanen het beste voetbal van Europa spelen. Barcelona staat dan ook op 1,45 mee voor een finale plaats op het heilige gras van Wembley. Zelfs voor de uitwedstrijd in de halve finale zijn de Blaugrana favoriet met 2,45 voor een winst in de Spaanse hoofdstad.

In La Liga speelden de nummer één en twee van de Spaanse competitie nog  met 1-1 gelijk, en mocht dat deze wedstrijd weer de uitslag worden dan keert Unibet zeven keer jouw inzet uit. Als de wedstrijd gelijk eindigt (en je hebt geen uitlsag ingevult) dan is 3,25 jouw deel. Maar er zullen best wel wat doelpunten vallen want zowel Barcelona als Real scoren erg gemakkelijk in de Champions League wedstrijden als in de nationale competitie.
Champions League

Halve Finale Champions League

Het belooft in elk geval een heerlijke halve finalestrijd te worden in de Champions League. De ware voetballiefhebber kan natuurlijk nooit genoeg krijgen van dit soort wedstrijden waar oogstrelend voetbal gecombineerd wordt met een overdosis aan tactiek en techniek.