Wedden op voetbal

Dit weekend is wedden op voetbal wel heel interessant. Met twee clubs, FC Twente en Ajax, die allebei nog kampioen van Nederland kunnen worden is het afsluiten van voetbal weddenschappen vandaag en morgen super spannend! FC Twente staat er op dit moment het beste voor en als zij gewoon de uitwedstrijd tegen NAC Breda winnen dan is FC Twente voor het eerst kampioen van Nederland.  Ajax kan met één punt achterstand niets anders doen dan winnen en hopen dat Twente punten laat liggen in Breda.

Nu wedden op voetbal

Wedden op voetbal

Wedden op Twente

In Breda zal Twente de overwinning (of de punten) zeker niet kado krijgen. Wedden op Twente is dus nog geen gewonnen weddenschap. Daar waar de spelers van Feyenoord het collectief af hebben laten weten om hun sportieve plicht te doen, zullen de spelers van NAC er alles doen om de wedstrijd te winnen. Dit maak voor de FC twente aanhang niks uit zij sluiten massaal weddenschappen af op Twente. Natuurlijk realiseren de spelers en supporters van FC twente dat de race nog niet gewonnen is maar het bijgeloof speelt ook een belangrijke factor. Wedden op Twente dat verliest kan alleen maar ongeluk brengen volgens de trouwe aanhang van de voetbal club uit Enschede.

Alhoewel iedereen rondom FC Twente er wel van overtuigd is dat, als er ooit een kampioenschap door de Tukkers binnengesleept kan worden dan is het dit jaar wel. Het hele voetbal seizoen heeft Twente al laten zien dat zij recht hebben op de titel. Het team van Steven McLaren speelt goed voetbal, is bereid om voor elkaar te spelen en over de hele breedte gezien bestaat de selectie uit een goede mix van technische- en werkvoetballers. Als het aan de spelers zelf zou liggen dan durven zij een winnende weddenschap wel aan!

Wedden op Ajax

Ajax heeft er naar de winterstop een ware inhaalrace van gemaakt. Wedden op Ajax dat kampioen gaat worden is daarom nog steeds een reële weddenschap. Mocht Twente er niet in slagen om in NAC de volle winst te behalen en Ajax haalt in Nijmegen drie punten dan is Ajax wederom kampioen van Nederland. Waar de spelers van Ajax de eerste seizoenshelft nog niet goed op elkaar inspeelden kan men niet ontkennen dat de prestatie die het elftal van Martin Jol in de 2de helft heeft neergezet er één van formaat is. Wedden op Ajax heeft in de maanden Januari, Februari, maart en April heel wat voetbal liefhebbers geld opgeleverd. De Amsterdammers hebben maar liefst 102 doelpunten gescoord en slechts 19 keer is het de tegenstanders gelukt om doelman Maarten Stekelen burg te passeren. Dit gigantische aantal doelpunten kon nog wel eens doorslaggevend zijn voor het beslissen van de Nederlandse voetbal competitie.

Voetbalweddenschappen bij Bwin

Voetbalweddenschappen bij Bwin

Online Wedden

Het afsluiten van voetbalweddenschappen via internet kun je doen bij Unibet en Bwin en wij adviseren om zelf eens op de websites te kijken voor de beste quotes. Online wedden is veilig en heel erg spannend, je kunt uitslagen voorspellen, weddenschappen afsluiten op eindstanden, tussenstanden of topscorers om maar een paar voorbeelden te noemen. Wie scoort en wanneer, welk club wint, speelt gelijk of verliest? Je kunt het allemaal zelf bepalen waar je op wilt wedden. En als je niet op één voetbalwedstrijd wil wedden dan sluit je toch gewoon wat combinatie weddenschappen af! Of je nu wilt wedden op Twente of wedden op Ajax er zit altijd een weddenschap voor jou bij als je gaat wedden via internet!