Wedden op Uruguay – Nederland

Oranje speelt de halve finale van de WK voetbal tegen Uruguay! Wedden op Nederland – Uruguay word de voetbal weddenschap van dit jaar en als we winnen dan ligt de allerbelangrijkste weddenschap nog op je te wachten. Wedden op Oranje was nog nooit zo spannend! Ga snel naar de website van Unibet en sluit je nu online je weddenschap op het Nederlands Elftal af. Uruguay – Nederland aftrap 20:30!

Nu wedden op Uruguay – Nederland

Wedden op Uruguay - Nederland

WEDKANTOOR WINST URUGUAY GELIJKSPEL WINST NEDERLAND
Unibet 6.25 3.65 1.62
Bwin 7.00 3.70 1.50
Betsson 6.25 3.55 1.63

Wedden op Nederland

Zolas je aan de quotes kunt zien is Nederland veruit favoriet en een winnend Oranje zal je dus ook niet veel geld opleveren als je op Nederland wed. Maar ja, laten we eerlijk wezen, de halve finale van de wereldkampioenschappen voetbal en Oranje speelt dus je kan eigenlijk alleen maar op Nederland wedden. Als je gaat wedden op winst van Uruguay is dat misschien wel de ‘goden verzoeken’ en dat willen we natuurlijk niet.

Nederland moet spelen en als het even kan de finale halen! Wedden op Nederland is het devies voor vandaag en dat ze maar mogen winnen van Uruguay. Als het voor Nederland ooit mogelijk was om in de finale van het wereldkampioenschap voetbal te komen dan is het dit WK wel. Onderschat nooit je tegenstander maar eerlijk is eerlijk en Uruguay is wel van een ander kaliber dan Duitsland of Spanje. Wedden op Uruguay – Nederland en maak de wedstrijd extra spannend!