Wedden op de Formule 1

Aanstaande Zondag zullen alle Nederlanders en Spanjaarden zeker gaan kijken naar de WK finale. Maar overdag is de Grand Prix van Silverstone. Bij Unibet kun je nu wedden op de formule 1 race in op Silverstone de Grand Prix van Groot Britannie. Wedden op de Formule 1 is per race weer verschillend want elke coureur heeft zo zijn favoriete circuit en daarom zul je altijd zien dat het weer spannend word voorin. Het circuit op Silverstone is een kleine 6 kilometer lang en heeft serieuze bochten die de rijders nog wel eens in de moeilijkheden kunnen brengen. De race op Silverstone gaat over 52 rondes en de snelste ronde tijd ooit gereden op Silverstone is 1:18.739 door M Schumacher.

Wedden op Grand Prix van Silverstone

Grand Prix Silverstone wedden

Formule 1 weddenschappen

Ook dit jaar is het Formule 1 seizoen weer razend spannend, of zouden we hier moeten schrijven ‘racend’ spannend! De top coureurs Lewis Hamilton, Jenson Button, Sebastian Vettel, Mark Webber en Fernando Alonso bezetten op dit moment de eerste vijf plaatsen en wie weet gaat daar na de race op het grand prix circuit van Silverstone verandering in komen. Je kunt je Formule 1 weddenschappen nu plaatsen bij Unibet en als je denkt te weten welke rijder er gaat winnen dan verdien je er nog geld mee ook.

Formule 1 weddenschappen kun je ook afsluiten op de teams in plaats van de individuele coureurs. De huidige top drie van teams word bezet door McLaren-Mercedes, RBR-Renault en Ferrari. Maar ook in dat klassement kan er nog van alles veranderen en het is afhankelijk van de prestaties van de coureur en het team van mecaniciens.

Formule 1 Silverstone

Het circuit op Silverstone ligt er klaar voor en de Formule 1 Silverstone zal weer als vanouds tienduizenden bezoekers trekken. Als Fernando Alonso met zijn Ferrari weet te winnen dan hebben alle vijf de coureurs in het topklassement twee Grand prix gewonnen. Dat zou een unicum zijn in het Formule 1 seizoen. Nooit eerder kwam het voor dat na 10 races 5 renners ieder twee races wonnen. Ga nu snel naar Unibet voor het wedden op de formule 1 op het circuit van Silverstone