Real Madrid – Ajax is nu al één van de meeste gespeelde weddenschappen bij de online bookmakers! In 1995 speelden de twee al eerder tegen elkaar en het elftal van Ajax kreeg toen na afloop van die bewuste Champions League wedstrijd een staande ovatie van het publiek in Bernabeu. Wedden op Real Madrid – Ajax kan nog tot een minuut voor de aftrap van deze nu al legendarische Champions league wedstrijd en tijdens de wedstrijd kun je natuurlijk altijd nog live wedden!

In 1995 won Ajax de uitwedstrijd met 2-0 en niet alleen werden de 3 punten mee naar huis genomen dit gebeurde ook nog eens met technisch hoogstaand en oogstrelend voetbal. Volgens veel kenners was die bewuste Real Madrid – Ajax één van de beste wedstrijden die Ajax ooit speelde en zeker van alle optredens van ajax op het hoogste niveau van Europa, de Champions League.

Nu wedden op Real Madrid – Ajax

Wedden op Real Madrid Ajax

Wedden op Real Madrid - Ajax

Real Madrid – Ajax

Het voetbal kan vanavond van heel hoog niveau zijn tussen de twee grootmachten. Ondanks dat Ajax op Europees niveau wat minder succesvolle jaren achter de rug heeft is het nog steeds een ploeg met aanzien in de Champions League. Real Madrid heeft ook niet de beste prestaties achter de rug en volgen Mourinho de coach van de Madrilenen is Ajax op dit moment zelfs verder dan Real Madrid.

Nou staat Jose Mourinho erom bekend dat hij voor speciale wedstrijden altijd probeert om onrust te zaaien en zand in de ogen van de tegenstander te strooien en voor de Champions league wedstrijd Real Madrid – Ajax is dit natuurlijk niet anders. De Spanjaarden hebben het thuisvoordeel en Ajax mist ook nog de belangrijke spelers Suarez en de Belg Jan Vertonghen die beide geschorst zijn. Ondanks deze schorsing zijn beide Ajacieden wel in het Bernabeu stadion aanwezig.

Het gaat een spannende wedstrijd worden daar in Spanje en wij zullen wedden op Ajax gewoon omdat wij er vertrouwen in hebben dat de Amsterdammers er klaar voor zijn. En omdat wij per definitie supporter zijn van alle Nederlandse teams in de Champions league, wij hebben enorm genoten van de tukkers tijdens de wedstrijd Twente – Inter Milan! We hopen dat er morgen op hetzelfde- of zelfs een hoger niveau gespeelt kan worden. Welke weddenschap je ook in gedachten hebt, wedden op Real Madrid – Ajax is natuurlijk een hele spannende Champions league weddenschap!