Wedden op Nederland Spanje

Voor het eerst in 32 jaar staat Nederland weer in de finale van het wereldkampioenschap voetbal! Een ideale gelegenheid om te wedden op Nederland – Spanje. Ondanks dat Spanje favoriet is bij de bookmaker zullen de Nederlanders massaal gaan wedden op Nederland. Oranje mag dan de rol van ‘underdog’ hebben volgens de online wedkantoren, wij zijn ervan overtuigd dat Het Nederlands elftal de wedstrijd Nederland – Spanje gaat winnen! Het zal een moeilijke wedstrijd worden maar wij durven te wedden op Nederland – Spanje met een positief resultaat voor Nederland. Oranje heeft laten zien dat zij alle kwaliteiten bezitten om Spanje te verslaan en ondanks dat dit hetzelfde geldt voor Spanje denken wij toch dat Oranje aan het eind van de 90 minuten aan het langste eind trekt!!! De qoutes voor Nederland 3.703.402.15

Nu Wedden op Nederland – Spanje

Wedden op Nederland

Nederland – Spanje

In het verleden hebben Nederland en Spanje 9 tegenover elkaar gestaan op het voetbalveld en dat is op zich helemaal niet zo vaak voor twee landen die toch toonaagevend zijn in de voetbal geschiedenis. Je zou verwachten dat Nederland – Spanje een wedstrijd zou zijn die op elk toernooi of de tijdens de voorbereiding op een groot toernooi zoals de Europese- of Wereldkampioenschappen wel in het schema opgenomen zou zijn, niets is minder waar dus.

Van de negen maal dat de wedstrijd Nederland – Spanje gespeelt is waren er ook nog eens 6 vriendschappelijk. Dus slechts drie wedstrijden werd er gespeelt om het behalen van een volgende ronde in een toernooi. Tweemaal voor de EK voetbal (kwalificatie orndes) en éénmaal voor de Olympische Spelen. Nederland won één van deze wedstrijden en dat was voor de EK kwalificatie in 1983. Pete Houtman en Ruud Gullit scoorden voor Nederland en Santillana voor Spanje. Dus voorgaande wedstrijden geven dus ook niet een duidelijk beeld dat je kunt gebruiken voor het wedden op Nederland Spanje. Als je gaat wedden op de wk finale zul je af moeten gaan op wat je tot nu tijdens het toernooi van beide landen hebt kunnen zien.

Wedden op Nederland – Spanje bij Unibet

Van de online wedkantoren waar je als Nederlander kunt spelen (lees, de online bookmakers die in het Nederlands weddenschappen aanbieden) is Unibet de grote favoriet bij mensen die online weleens een weddenschap plaatsen. De WK finale quotes voor wedden op Nederland – Spanje bij Unibet zijn als volgt, 3.703.402.15 (Klik op de quotes en je kunt direct wedden bij Unibet) Wij voorspellen dat wedden op Nederland -Spanje dit weekend de meest favoriete weddenschap is van alle Nederlandse spelers bij Unibet!!!