Wedden op Nederland – Mexico

Woensdagavond 26 Mei speelt Nederland tegen Mexico in de laatste oefen interland voor het WK voetbal. Wedden op Nederland – Mexico kan bij Bwin en het is duidelijk dat Oranje de favoriet is om de oefeninterland te winnen. Mexico staat op 5.50 bij winst en als je op een winnend Nederland wed en dit komt uit dan win je 1.53 keer je inzet terug. Een gelijkspel keert 3.70 maal je eigen inleg uit dus met wedden op Nederland – Mexico bij Bwin kun je alle kanten op.

Nu wedden op Nederland – Mexico

Wedden op Nederland - Mexico

Oefeninterland Nederland – Mexico

De oefeninterland Nederland – Mexico is de laatste oefeninterland in de aanloop naar het WK voor Oranje. Bondscoach Bert van Marwijk hoopt dat in deze laatste test voor het echte wekr gaat beginnen alle spelers op top niveau zullen presteren. Nu de vrouwen en kinderen de selectie weer hebben verlaten moet iedereen op scherp staan.

De selectie van 23 man, waarvan de meeste, strijden om een basisplaats heeft een paar pittige trainingen achter de rug en geraamt van de selectie is bij de bondscoach al bekend. In de komende dagen in de aanloop naar de WK zal Bert van Marwijk nog wat posities en speelstijlen uit testen om er voor te zorgen dat Oranje tijdens de WK op volle sterkte aan de wedstrijden gaat beginnen. De vriendschappelijke oefeninterland Nederland – Mexico is in elk geval een goede testcase voor de bondscoach en de selectie.

Oranje selectie

De oranje selectie zal tegen Mexico compleet zijn omdat de drie spelers die nog deelnamen aan de Champions League finale (Sneijder, Robben en van Bommel) zich ook aansluiten bij de selectie. Zij zullen ondanks dat zij fit zijn en deel uitmaken van de Oranje selectie nog niet spelen tegen Mexico maar Bert van Marwijk vind het belangrijk dat het team zo veel mogelijk compleet is en dat men onderling aan elkaar kan wennen. De drie spelers hadden al een dag extra rust gekregen van de bondscoach

De dag na de wedstrijd Nederland – Mexico zullen er nog vier spelers af moeten vallen en dus zal de bondscoach tijdens de oefeninterland extra geconcentreerd zijn om te kijken of hij niet toch nog wat wijzigingen in de definitieve selectie van Oranje aan wil brengen. Het ziet er naar uit dat Ryan Babel weer fit aan het worden is en dat zijn blessure meevalt. Als dit niet het geval zou zijn dan was het voor van Marwijk in elke geval duidelijk dat Babel tot één van de afvallers zou behoren. De bondscoach heeft al eerder aangegeven alleen met 100% fitte spelers af te willen reizen naar het WK in Zuid Afrika.

Nu wedden op Nederland Mexico