Wedden op Italie

Na het gelijkspel tegen Paraguay zal Italie er alles aan gelegen zijn om de wedstrijd tegen Nieuw Zeeland te winnen. Wedden op Italie dat wint keert 1.20 uit voor elke ingezette euro. En als je wilt wedden op Italie – Nieuw Zeeland maar voorspelt dat de Kiwi’s er met de winst vandoor gaan dan kun rekenen op 17.00 keer je inleg. De gespeelde wedstrijden tijdens dit WK laten zien dat je met alles rekening dient te houden en wij gaan dus geen uitspraak doen over wie Italie – Nieuw Zeeland gaat winnen. Wedden op Italie lijkt ons een veilige weddenschap maar je weet maar nooit!

Nu wedden op Italie

Wedden op Italie

Italie op de WK

De Italianen zijn na de eerste wedstrijd terug op aarde gekomen en de kritieken in de Italiaanse kranten lieten er geen gras over groeien. De prestaties van Italie op de WK waren voor veel Italiaanse fans reden om hun afkeer tegen het vertoonde spel te uiten en het kan niet anders dan dat de selectie van Italie in de wedstrijd tegen Nieuw Zeeland uit een heel ander vaatje gaat tappen. De speler van Italie hebben ook wel geluk met hun tweede wedstrijd want de tegenstander Nieuw Zeeland is wel van een ander niveau dan Paraguay.

De historie van Italie op de WK laat zien dat het wel vaker voor gekomen is in het verleden dat de Italianen slechte opende maar er toch in slaagden om de 8ste finales te halen. Wedden op Italie hoeft dus zeker geen verloren weddenschap te zijn. Sterker nog wedden op Italie dat wint van Nieuw Zeeland ligt gezien de quotes van de bookmakers wel heel erg voor de hand. En de eerlijkheid gebied ons te zeggen dat de Italianen natuurlijk veel sterker zijn dan de spelers van Nieuw Zeeland maar, voetbal blijft voetbal ook op de WK 2010.

Quotes Italie – Nieuw Zeeland

WEDKANTOOR WINST ITALIE GELIJKSPEL WINST NIEUW ZEELAND
Unibet 1.20 6.25 17.00
Bwin 1.20 5.25 18.00
Betsson 1.21 6.10 16.00

WK Weddenschappen

Met honderden mogelijkheden om WK weddenschappen af te sluiten op de wedstrijd Italie – Nieuw Zeeland is er geen reden om geen gokje te wagen en de uitslag goed te voorspellen. Of je nu wilt wedden op wie er wint, wat de einduitslag gaat worden, met hoeveel doelpunten verschil beide elftallen de rust in gaan, of er een Italiaan danwel een Nieuw Zeelander de openingtreffer gaat scoren er zijn geen grenzen aan de WK weddenschappen op Italie – Nieuw Zeeland.

Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen om één van de duizenden andere wk weddenschappen te spelen bij de online wedkantoren. Elke wedstrijd dag kun je kiezen uit zoveel verschillende mogelijkheden om te wedden dat het je bijna zou gaan duizelen. Maar nu eerst wedden op Italie – Nieuw Zeeland, veel geluk en een spannende wedstrijd!