Wedden op Interland voetbal

Morgen staan er weer veel oefenwedstrijden voor landenteams op het programma. Wedden op interland voetbal is spannend en zeker met vriendschappelijke interlands kan de uitslag en dus je weddenschap, nogal eens voor verrassingen zorgen. Interland voetbalweddenschappen kun je weer afsluiten bij Bwin en de overige online wedkantoren op onze website. Kijk snel op de websites om te wedden op interland voetbal!

Nu wedden op interland voetbal

Interland voetbalweddenschappen

Vriendschappelijke interland wedstrijden

Met het WK voetbal voor de boeg gaan morgen veel landen een oefen interland spelen. Dit is voor alle deelenemende voetbal landen de laatse kans om de selectie vast te stellen. Vanaf 1 juni mogen er alleen nog wijzigingen in de selcties doorgevoerd worden als er sprake is van een ernstige blessure in de selectie. En dan ook nog alleen na schriftelijk verzoek en toestemming van de FIFA. Vriendschappelijke interland wedstrijden worden altijd gebruikt om de spelers waarvan een basisplaats niet geheel zeker nog een kans te geven om zich te bewijzen. Gisteren vielen de laatse vier spelers voor Nederland af na het spelen van de oefen interland tegen Mexico afgelopen woensdag. Vurnon Anita, Jeremain Lens, Ron Vlaar en Orlando Engelaar gaan niet mee naar de WK met Oranje.

Interland voetbal

Vanavond spelen Ierland en Algerije al tegen elkaar en morgen staan er ook een aantal vriendschappelijke interland voetbal wedstrijden op het prgramma. Onder andere Hongarije – Duitsland, Spanje – Saoedie Arabie, Polen – Finland en Noorwegen – Montenegro worden afgewerkt. Wedden op interland voetbal kan erg leuk worden als je op Spanje – Saoedie Arabie gaat wedden en opgeeft dat Saoedie Arabie gaat winnen. De quotering staat op 14 keer je inzet bij winst van de Arabieren. Het is natuurlijk onwaarschijnlijk dat de Arabieren de Spanjaarden gaan verslaan maar gezien het vriendschappelijke karakter en de testfase waarin de Spanjaarden zich bevinden kan het toch een leuke weddenschap zijn om af te sluiten.

Vriendschappelijke interlands

De vriendschappelijke interlands die morgen afgewerkt worden zijn echt de allerlaatste wedstrijden die de deelnemende landen af zullen werken. Daarna gaan de selecties zich opmaken voor het WK voetbal en is gedaan met de vriendschappelijke interlands. De bondscoaches zullen er alles aan doen om hard te trainen met hun selecties maar willen geen risico’s lopen door het op te nemen tegen andere landen.

Elke selectie zal afreizen naar de plaats waar zij hun kamp opslaan en zich daar afzonderen als voorberieding op de WK die over een kleine twee weken al van start gaat. Vanavond en morgen zullen we in de vriendschappelijke interlands dus voor de laatse keer kunnen zien hoe ver onze potentiele tegenstanders ervoor staan en wat onze jongens van Oranje tijdens de WK kunnen verwachten.
Wedden op interland voetbal doe het nu!