De Europa League wedstrijden verzekeren de Nederlandse voetbal liefhebbers weer van drie wedstrijden met Nederlandse teams. Feyenoord – AA Gent, Sibir Novosibirsk – PSV en Celtic FC Utrecht. Drie mooie wedstrijden voor de ware voetbaliefhebbers. Wedden op Feyenoord – AA Gent kan bij Unibet (net als wedden op de overgie europa League wedstrijden) en volgens de quotes van Unibet gaat Feyenoord als grote favoriet aan de wedstrijd beginnen. Wedden op Feyenoord dat wint kan je 1.57 keer je inleg opleveren terwijl wedden op de winst van AA Gent je 5.50 oplevert. Bij quotes die zover uit elkaar liggen kun je er gevoegelijk vanuit gaan dat Feyenoord met twee vingers in de neus deze wedstrijd gaat winnen.

Het is te hopen dat Feyenoord, na het debacle bij Excelsior, de zaken weer op orde heeft en dat zowel Mario Been als Tim de Cler de neuzen weer dezelfde kant op hebben staan. Het akkefietje schijnt vergeven te zijn en Tim de Cler zou in de basis kunnen staan tegen AA Gent. En de eerlijkheid gebied ook te zeggen dat Tim de Cler de afgelopen weken bij Feyenoord gewoon goed zijn taken heeft volbracht.

Nu wedden op Feyenoord – AA Gent

Wedden op Feyenoord - AA Gent

Wedden op Feyenoord - AA Gent

Feyenoord in Europa

Op Europees niveau was Feyenoord de laatste Nederlandse ploeg die een beker in de wacht wist te slepen. In 202 wisten de Feyenoorders in hun eigen stadion de Kuip te winnen met 3 -2 van Borussia Dortmund. Dit was na het winnen van de EUFA Cup in 1974 de tweede grote prijs die de Rotterdammers naar de Kuip wisten te halen. Feyenoord staat bekende als een echte cup fighter en wedden op Feyenoord – AA Gent kan je dus best een aardig bedrag opleveren. zeker als je bij meerdere online wedkantoren tegelijk weddenschappen op Feyenoord afsluit.