Wedden op Engeland

De Engelse spelers zullen keihard aan de bak moeten om in de laatse groepswedstrijd nog een kans te houden op de 8ste finales. Wedden op Engeland dat wint van Slovenie levert je bij Unibet 1.48 keer je inleg op. Bij de online bookmaker Unibet gaan ze er logischerwijs van uit dat het team van Fabio Capello wint want er staat een quotering van 7.30 op winst voor Slovenie. Beide elftallen zullen niet tevreden zijn met een gelijkspel omdat er eenvoudig weg gewonnen moet worden voor plaatsing voor de volgende ronde, de quotes voor een gelijkspel liggen dan ook op 4.20. Wedden op Engeland tegen Slovenie zal dan ook één van de spannendste wk weddenschappen tot nu toe worden!

Nu wedden op Engeland

WK Weddenschappen Engeland

Engeland op de WK 2010

Het Engelse elftal had zich ongetwijfeld een veel betere start van de wereldkampioenshcappen voetbal 2010 voorgesteld dan de twee gelijke spelen die ze tot nu toe gespeelt hebben. Normaal starten de Engelsen op een WK veel beter maar dit Engeland op de WK 2010 zal niet snel vergeten worden, zeker niet als er morgen niet met grote cijfers gewonnen gaat worden. De Italiaanse trainer Fabio Capello staat toch bekend als een coach die zijn team goed en veerzorgd voetbal laat spelen en heeft in het verleden bewezen om tot grote prestaties in staat te zijn. Tel daarbij op het aantal geroutineerde spelers bij Engeland die verschrikkelijk veel individuele klasse hebben en dit zou een geheel moeten vormen dat in staat is om succes te boeken.

Slovenie -Engeland zal naar alle waarschijnlijkheid een wedstrijd worden waar de Engelsen gaan jagen en omdat Slovenie ook moet winnen zal er waarschijnlijk ook ruimte zijn voor Engeland om dit spel te spelen. Andersom geldt natuurlijk dat als de Engelse te voortvarend van start gaan dan laten zij weer de ruimte voor een counter voor Slovenie en met de geslepen spits Milivoje Novakovic konden de Slovenen nog wel eens voor een verrrassing gaan zorgen tegen Engeland. Daarnaast heeft het elftal uit Slovenie genoeg aan een gelijkspel tegen Engeland dus het zou ook nog wel eens kunnen dat de Slovenen met elf man voor de pot gaan hangen en dat de Engelse spitsen zich stuk gaan lopen op de defensie van de Slovenen.

Wedden op Slovenie – Engeland

Als je wilt wedden op Slovenie – Engeland dan kun je bij Unibet veel wk weddenschappen afsluiten op Engeland (en Slovenie). Zoals altijd kun je wedden op de einduitslag van Slovenie – Engeland en je hebt de keuze uit honderden weddenschappen voor deze wedstrijd alleen al. Wat te dneken van de side-bets, topscoorders, kaarten die spelers ongetwijfelde gaan krijgen, de tussenstand bij rust en nog veel meer. Exacte weddenschappen op de einduitslag van de wedstrijd Slovenie – Engeland leveren je ook heel veel geld op wat te denken van 2-3 voor Engeland? Dat kan je 28 keer je inzet opleveren!

Ga nu snel geld verdienen met wedden op Slovenie  – Engeland en voorspel bijvoorbeeld de einduitslag. Of kies voor de doelpuntenmakers in deze wedstrijd, het enige dat jij hoeft te doen is een goede voorspelling te geven. En als je het wk 2010 een gevolgd hebt en een beetje kennis hebt van de beide elftallen dan is  Wedden op Slovenie – Engeland eigenlijk een fluitje van een cent om in scheidrechters termen te blijven!