Wedden op de openingswedstrijd

11 Juni is het zo ver dan gaat de WK 2010 van start met de wedstrijd Zuid Afrika – Mexico. Wedden op de openingswedstrijd, die zaterdag middag om 16:00 begint, staat nu al op de quotes van Unibet. Het WK 2010 belooft één van de beste ooit te worden als wij de organisatoren mogen geloven. Wedden op de openingswedstrijd en meteen live meekijken op de televisie is de ideale gelegenheid om erbij te zijn!

Nu wedden op de openingswedstrijd

Wedden op de openingswedstrijd

Openingswedstrijd Zuid Afrika – Mexico

Zaterdag 11 juni 2010 om 16:00 (Nederlande tijd) zitten er wereldwijd miljarden mensen te kijken naar de openingswedstrijd Zuid Afrika – Mexico. Het duel dat onder leiding staat van de Oezbeek Ravsjan Irmatov word gespeelt in het Soccer City Stadium in Johannesburg. De scheidsrechter uit Oezbekistan fluit al 7 jaar nationale en internationale voetbalwedstrijden en zijn uitverkiezing voor de WK 2010 komt dus ook niet als een verrassing.

De openingswedstrijd van de WK 2010 zal bijgewoond worden door honderden prominenten uit de hele wereld. De belangrijkste voor de Zuid Afrikanen is natuurlijk de voormalig strijder tegen apartheid en ex-president, Nelson Mandela. De Nobelprijs winnaar voor de vrede is een groot fan van het voetbal en natuurlijk van Zuid Afrika in bijzonder. De president van Mexico, Felipe Calderon heeft nog niet bevestigd of hij de openingswedstrijd zal bezoeken.

Zuid Afrika en Mexico

De spelers van beide teams -Zuid Afrika en Mexico- staan te popelen om de wereldkampioenschappen voetbal van 2010 te openen en zonder uitzondering vinden ze het allemaal een eer om de aftrap van het grootste voetbaltoernooi te wereld te mogen verzorgen. Als het toegestaan zou zijn voor de spelers om te wedden op de openingswedstrijd zouden zij dat zeker gedaan hebben.

Zowel Zuid afrika als Mexico hebben een aantal spelers in de selectie die het verschil kunnen maken en daarom liggen de quotes voor Zuid Afrika – Mexico ook erg dicht bij elkaar. Winst van Zuid Afrika kan je 2.8 keer je inzet opleveren en als mexico de openingswedstridj gaat winnen dan ontvang je 2.7 keer je geld terug. Mexico is dus licht favoriet bij het online wedkantoor Unibet. Mocht het duel onbeslist eindigen dan kun je rekenen op 3.10 keer je inleg. Hoe de wedstrijd ook gaat verlopen en wie er ook gaat winnen, wedden op de openingswedstrijd doe je bij Unibet!