Wedden op de bekerfinale

Vanavond staat de 2de voetbalwedstrijd om de bekerfinale op het programma van de KNVB. Wedden op de bekerfinale kan nog tot 1 minuut voor de wedstrijd. En je kunt zelfs live wedden op de bekerfinale bij Unibet en Bwin. De bekerfinale is voor het eerst in jaren een uit-en thuiswedstrijd nadat er signalen waren dat het bij één bekerfinale wedstrijd in de Kuip tot botsingen zou kunnen komen tussen supporters van Feyenoord en Ajax. Jammer voor het voetbal maar goed nieuws voor de liefhebbers van wedden op voetbal, je kunt nu tweemaal jouw voetbal weddenschappen op de bekerfinale afsluiten!

Direct wedden op de Feyenoord – Ajax

Wedden bij Bwin

Bekerfinale

De bekerfinale is altijd een belangrijke finale geweest omdat de winnaar zich rechstreeks plaatsen voor Europees voetbal. In theorie is het dus mogelijk dat amateur voetbalclubs zich op kunnen maken voor deelname op het hoogste Europese niveau. In de geschiedenis van het Nederlandse betaalde voetbal is het nog niet voorgekomen dat een amateurclub de bekerfinale gewonnen heeft en dat zal voorlopig ook nog wel even op zich laten wachten. Het verschil tussen de amateur verenigingen en het betaalde voetbal is gewoonweg te groot.

Wel zie je elk jaar in het toernooi om de KNVB beker dat amateurverenigingen voor verrassingen zorgen en in een enkel geval er voor zorgen dat betaadl voetbal clubs uitgeschakeld worden. Het mooi van de weg naar de bekerfinale is het feit dat over twee wedstridjen de krachten gemeten worden. Als een amateurclub gewoon goed voetbalt en een beetje geluk heeft dan kunnen zij het een betaald voetbal onderneming behoorlijk moeilijk maken. Reken maar dat er weer veel amateur voetballers wedden op de bekerfinale!

Wedden op Feyenoord

Feyenoord wacht vanavond een moeilijke opdracht. Uit in Amsterdam hebben de spelers van Feyenoord een 2-0 nederlaag geleden en er had voor de amsterdammers een grote overwinning in gezeten. Wedden op Feyenoord dat wint hoeft desondanks niet kansloos te zijn. De Feyenoorders zullen gebrand zijn op revange en hebben dit keer het thuisvoordeel. De Kuip (het stadion van de voetbalclub Feyenoord) zal gevult zijn met supporters uit Rotterdam en omstreken die allmeaal voor Feyenoord zullen juichen. De Ajacieden zullen het dit keer zonder aanhang moeten stellen die ze naar een overwinning zou kunnen schreeuwen.

Wedden op feyenoord heeft dus zeker kans op winst in je portomonnee en als je de qoutes bij Unibet en Bwin er op naslaat dan zul je zien dat feyenoord weddenschappen zeker goed te doen zijn. Feyenoord heeft daarnaast ook nog een paar spelers die met de Ajacieden nog een sportief appeltje te schillen hebben dus je kunt met een gerust hart stellen dat feyenoord zeker cvoor de winst zal voetballen.

Wedden op Ajax

Statistisch gezien maakt Ajax de meeste kans op de KNVB beker, zij hebben hem het meeste gewonnen en staan bij aanvang van de bekerfinale vanavond met 2-0 voor. Wedden op Ajax zou dus een logische weddenschap zijn. In het voetbal -en zeker in het KNVB beker toernooi- is het echter vaker gebleken dat statistieken er niet toe doen. Er zijn voorbeelden genoeg waarbij men vooraf dacht de gedoodverfde winnaar te zijn en uiteindelijk met lege handen achterbleef. Ajax zal dus ook vol voor de winst moeten gaan en niet achteroverleunen om af te tasten wat Feyenoord gaat doen. In een bekerfinale gaat het maar om één ding en dat is 90 minuten lang zorgen dat je meer doelpunten maakt dan je tegenstander.

De Ajax spelers zullen extra gemotiveerd zijn nu zij de landstitel niet hebben kunnen bemachtigen. Daarnaast zullen zij ook niet vergeten zijn dat de Feyenoord spelers niet al te hard hun best hebben gedaan in de competitie wedstrijd tegen Twente en daarmee het kampioenschap voor Ajax mielijker hebben gemaakt. De aanhangers van de Amsterdamsche Football Club ajax zullen wel massaal wedden op de bekerfinale die in hun ogen gewonnen gaat worden door Ajax.