Wedden op Ajax – PAOK Thessaloniki

Woensdag 28 juli speelt Ajax tegen PAOK Thessaloniki uit Griekenland in de 3de voorornde van de Champions League. Wedden op Ajax – PAOK Thessaloniki kan vanaf vandaag bij Unibet, Bwin en Betsson. De bookmakers gaan na de WK 2010 weer vol tegen aan met de voetbalweddenschappen. Nu is het de beurt aan de champions League wedstrijden en met de Champions League wedstrijd Ajax – PAOK Thessaloniki valt er weer genoeg te wedden. Ajax dat een heel erg goed seizoen heeft afgesloten in 2010 is net pas weer volledig op sterkte en de nieuwe spelers die net aangetrokken zijn zullen zelfs niet eens mee kunnen doen in de wedstrijd Ajax – PAOK Thessaloniki

De nieuwe sterspelers Mido, die naar een aantal jaren weer terugkeerd bij Ajax, en Mounir El Hamdaoui, waarvan het niet eens zeker is of hij nu wel of niet gaat tekenen bij Ajax zullen er in geval niet bij zijn daar durven wij al ons geld op te wedden! Mido is nog niet in het bezit van een verblijfs-vergunning en El Hamdaoui heeft nog niets getekend bij Ajax dus of die er bij zal zijn kan zelf nog leiden tot weddenschappen bij Unibet!

Nu wedden op Ajax

Wedden op Ajax

Wedden op Ajax

Wed quotes voor Ajax – PAOK Thessaloniki

WEDKANTOOR WINST Ajax GELIJKSPEL WINST PAOK
Unibet 1.30 4.90 9.50
Bwin 1.34 4.20 8.00
Betsson 1.31 4.70 8.00

Ajax in de Champions league

De club uit Amsterdam zal erop gebrand zijn om te winnen en daarmee plaatsing voor de eerste ronde van de Champions League af te dwingen. In het verleden heeft Ajax in de Champions league goede resultaten behaalt maar dan moeten we wel even terug gaan in de geschiedenis De laatste succesvolle jaren waren alweer in de midden jaren negentig waar Ajax in 9195 de champions league finale won van AC milan en in 1996 de finale verloor van Juventus. Daarna heeft Ajax in de Champions League niet al te best meer gepresteerd en het word dus hoog tijd dat de Amsterdammers weer eens wat UEFA punten voor Nederland bij elkaar gaan sprokkelen en natuurlijk weer gaan winnen voor de club zelf!

De rijke historie van Ajax in de Champions League is nodig aan een nieuw hoofdstuk toe en het lijkt erop de wedstrijd Ajax – PAOK Thessaloniki een goed begin is. In theorie moet het mogelijk zijn voor Ajax om deze wedstrijd te winnen en dan in de uitwedstrijd met een gelijkspel genoegen te nemen en zo plaatsing voor de Champions League veilig te stellen.

Ajax weddenschappen

In het verleden is altijd gebleken dat Ajax weddenschappen zekere weddenschappen waren, vandaar dat er voor het wedden op Ajax vrijwel altijd lage quotes werden afgegeven als het ging om de winst van Ajax. Nu de prestaties de afgelopen jaren wat minder zijn van de Amsterdammers kan het zijn dat je wel een je slag zou kunnen slaan door te wedden op PAOK dat wint. Zoals je kunt zien in de wed quotes gaan alle online bookmakers er vanuit dat Ajax de wedstrijd met gemak gaat winnen. Ook wij denken dat dit het geval zal zijn maar, PAOK is een lastige tegenstander en de club uit Thessaloniki staat erom bekend dat zij nogal een lastige tegenstander kunnen zijn voor clubs die mooi voetbal spelen. Dus een winnen PAOK tegen ajax is niet geheel uitgesloten denk daar maar eens aan als je jouw ajax weddenschappen af gaat sluiten!

Wat de uitkomst van de wedstrijd ook zal worden als jij nu gaat wedden op Ajax – PAOK Thessaloniki dan weet je zeker dat het voor jou in elk geval een spannend avondje zal worden woensdag. En een mooie wedstrijd in de Champions League en wie weet ook nog een winnende weddenschap op Ajax – PAOK Thessaloniki!!