Wedden met de iPhone

Met de komst van mobiele telefoons die eigenlijk veel meer kunnen dan bellen alleen kun je nu ook wedden met je iPhone. De applicatie die Unibet uitgebracht heeft maakt het mogenlijk om te wedden met je iphone. Dit is wel zo gemakkelijk als je tijdens de wedstrijd nog snel even een weddenschap wilt plaatsen en geen zin hebt om naar je computer te lopen of als je in de kroeg of bij vrienden zit te kijken. Wedden met je iPhone komt dan wel erg handig uit natuurlijk!

Nu wedden met je iPhone

Wedden met een iPhoneUnibet is op dit moment het meeste klantvriendelijke en gebruikersvriendelijke wedkantoor op het internet en met de mogelijkheid om te wedden via je iPhone is unibet nog beter geworden. Alle weddenschappen afsluiten via je iPhone ligt binnen handbereik voor elke iPhone bezitter en het kan nooit lang meer duren of iedere mobiele telefoon gebruiker kan wedden via zijn of haar telefoon.

De mobiele telefoons zoals de iPhone zijn eigenlijk helemaal geen telefoons meer het zijn handige kleine computers waar je ook nog eens mee kunt bellen. Steve Jobs, de oprichter van Apple het concern dat de iPhone ontworpen en uitgebracht heeft, wil ook op het gebied van mobiele telefonie de beste zijn en daarom ligt de iPhone4 al bijna in de speciale Apple Stores in Amerika. De allernieuwste iPhone zal nog meer mogelijkheden hebben en wedden via de iPhone 4 zal helemaal een fluitje van een cent zijn. De verwachting is dat de iPhone4 begin Juli in Nederland te verkrijgen is.

Wedden met een iPhone

De iPhone werkt met applicaties (kleine software programmaatjes) die je kunt downloaden via iTunes of als je wilt wedden met een iPhone via de online bookmaker Unibet. Deze applicaties zorgen ervoor dat je iPhone via het GSM of 3G netwerk contact maakt met de beheerder van de applicatie (in dit geval Unibet) en dat je iPhone je, via de server van Unibet, direct laat inloggen op je mobiele wed account.

Het wedden via de iPhone applicatie is even veilig als bijvoorbeeld het wedden via internet en al jouw financiele transacties worden via een speciale versleuteltechniek gecodeerd dus je hoeft niet te vrezen dat jouw gegevens door derden te misbruiken zijn. Al je iPhone weddenschappen worden ook in je interent account opgeslagen dus zo kun je altijd nalezen welke mobiele weddenschappen via je iPhone zijn afgesloten door jou. Wij durven erop te wedden dat het wedden via de iPhone snel heel groot gaat worden!