Wedden op Frankrijk – Zuid Afrika

Vandaag spelen Frankrijk – Zuid Afrika tegen elkaar en dit zal waarschijnlijk de geschiedenis in zal gaan als de meest bespoken wedstrijd van het WK 2010. Wedden op Frankrijk – Zuid Afrika is daarom zeker aan te raden. Nu wedden op deze wedstrijd kan bij Unibet en reken maar dat er wat gaat gebeuren nu de Fransen onderling niet echt meer door een deur kunnen en Zuid Afrika eigenlijk moet winnen en dan nog steeds afhankelijk is van de uitslag van Mexico – Uruguay!

Nu wedden op Frankrijk – Zuid Afrika

Wed nu op Frankrijk - Zuid Afrika

Frankrijk – Zuid Afrika

Zonder twijfel zal de wedstrijd Frankrijk – Zuid Afrika de geschiedenis boeken ingaan als het meest besproken en misschien wel het meest beladen duel tijdens de wereldkampioenschappen voetbal 2010. En naar alle waarschijnlijkheid zal dit niks te maken hebben met de wedstrijd of het vertoonde spel van de voetballers. Binnen de Franse selectie is er een ware rel ontstaan en de bondscoach Raymond Domenech ligt zwaar onder vuur tussen de spelers en de Franse voetbalbond. een ruzie met de sterspeler Anelka is volledig uit de hand gelopen en volgens internet bronnen zou Anelka in de kleedkamer een aanvaring met de bonscoach gehad hebben en hem daarbij behoorlijk uitgescholden hebben. Nu lag er gezien de resultaten van zowel Frankrijk als Zuid Afrika toch al een enorme druk op de wedstrijd maar de escalatie in het Franse kamp heeft Frankrijk –  Zuid Afrika helemaal op scherp gezet.

Het ziet ernaar uit dat de Zuid Afrikanen het eerste land in de geschiedenis gaan worden dat, als organiserend land, niet zal uitkomen in de achtste finales. Tot nu toe is het een land dat de WK organiseerd altijd gelukt om de groepsfase door te komen en zich minimaal te plaatsen voor de 8-ste finales. Met twee gespeelde wedstrijden en één punt staan de Zuid Afrikanen weliswaar in punten gelijk met de Fransen maar doordat het team van de Braziliaanse coach Carlos Alberto Parreira meer tegendoelpunten heeft staan ze als vierde stijf onderaan in groep A. Het zou te betreuren zijn als de Zuid Afrikanen er inderdaad uitliggen na de wedstrijd Frankrijk – Zuid Afrika want dat zal ook terug te zien zijn in de stadions. Zeker nu het ernaar uit ziet dat er geen enkel land uit Afrika doorgaat naar de achtste finales.

Weddenschappen afsluiten op Frankrijk – Zuid Afrika

Gezien alle commotie en de voorgaande wedstrijden van beide landen heeft Unibet een deel van de weddenschappen voor de wedstrijd in heroverweging genomen en zijn de diverse quotes aangepast. Weddenschappen afsluiten op Frankrijk – Zuid Afrika kan natuurlijk wel gewoon en gezien de quotes is Frankrijk toch nog steeds licht favoriet bij Unibet. Winst van de Fransen betekent 2.30 en winst voor Zuid Afrika levert je 3.20 keer je inzet op. Een gelijkspel staat volgens de quote op 3.30 dus bij Unibet achten ze de kans op een gelijkspel het kleinst.

Mocht je weddenschappen op Frankrijk – Zuid Afrika af willen sluiten dan is het wel belangrijk om het nieuws rond de Fransen in de agten te houden want volgens de laatste nieuwsberichten zouden een aantal Franse spelers gaan staken en niet aan dus niet aan de wedstrijd deelnemen uit protest tegen het wegsturen van Anelka door de Franse voetbal bond. Met al dat nieuws rond deze wedstrijd weten wij in elk geval zeker dat wedden op Frankijk – Zuid Afrika zeker heel erg spannend gaat worden, kijk zelf om 16:00 is de aftrap!