Reis naar de WK

Wil je wel naar de WK maar is wedden op Oranje of wedden op voetbal niet wat jij wilt, schrijf je dan gratis in bij de Speelhal op het internet! Win een reis naar de WK inclusief toegangskaarten voor een wedstrijd, een bezoek aan het mooi Krugerpark en nog veel meer. Niet wedden op Oranje en toch winnen en het Nederlands Elftal tijdens de WK aan kunnen moedigen in Afrika! Doe nu mee!

Inschrijven en kans maken op een reis naar de WK in Zuid Afrika!

Reis naar de WK

Spellen bij de Speelhal

De Speelhal is een nieuwe website op het internet boordevol leuke spellen. Je kunt er behendigheidsspellen spelen en de bekende casino spellen zijn er ook. De speciale aanbieding die je nu ontvangt bij de Speelhal slaat werkelijk alles, als jij je nu inschrijft maak je kans op die geweldige reis naar de WK! en hiervoor hoef je niet eens geld te storten of echt te spelen. Je kan dus gewoon je gegevens registreren en je dingt al mee naar die vliegreis en tickets voor een WK wedstrijd van Oranje. Gaat dat zo makkelijk?! Ja dat gaat zo gemakkelijk je hoeft niet eens te wedden op de WK!

De spellen bij Speelhal zijn ontworpen door St. Minver Software een vertrouwde spellenfabrikant die het vervaardigen van online spellen tot in de details beheerst. Het leuke van de Speelhal spellen is dat je al voor een paar dubbeltjes mee kunt doen. En ze hebben ook de echte leuke spelletjes die je vroeger speelde kop of munt bijvoorbeeld maar dan in een uitvoering die hoger of lager heet, probeer het zelf maar eens en je zult zien dat de spellen echt leuk zijn. Speel ze zelf en win een reis naar de WK het enige dat je hoeft te doen naar de website van Speelhal te gaan en is je gratis in te schijven bij de Speelhal!