In principe kan Napoli plaatsing voor het miljoenenbal wel schudden nadat het met 3-1 verloor van landskampioen Juve. Het verlies van Napoli komt goed uit voor AS Roma, dat nu zeker is van een plek in de top drie. Lazio is die luxe ook bijna zeker.

Juventus nam het op tegen Napoli en wist al na een klein kwartier spelen de leiding te nemen. Pereyra wist na een heerlijke pass van Coman de 1-0 binnen te tikken. Allegri gaf een hele hoop reserve spelers de kans om te laten zien uit welk hout zij gesneden zijn.

Ook met het B-elftal wist Juventus Napoli van de mat te spelen. Dit deed het afgelopen week ook al tegen Inter, toen won Juve met 2-1. Napoli wist nog wel de score gelijk te trekken vlak na rust. Buffon stopte de penalty van Insigne, maar kon de rebound van López niet tegenhouden. Na 77 minuten spelen wist Juve opnieuw de voorsprong te pakken. Sturaro maakte de 2-1.
Kopstoot
Simone Pepe schoot de 3-1 in de extra tijd binnen na een strafschop. De strafschop werd gegeven nadat Britos een bizarre actie maakte. Hij kreeg direct rood nadat hij Morata een keiharde kopstoot gaf in het gezicht.

Na de overwinning op Napoli staat Juventus op 86 punten. Napoli staat op de vierde plaats van 63 punten. Alleen als Lazio verliest van AS Roma dan heeft Napoli nog een kans om in de top drie te eindigen. Napoli speelt volgende week nog in eigen huis tegen Lazio.