Manchester United – Bayern Munchen

Vanavond, 7 april 2010, om 20:45 staat de topper Manchester United-Bayern Munchen op het progamma van de kwart finale champions league. Beide clubs hebben een rijke historie en deze wedstrijd zal dan ook één van de hoogtepunten van de champions league worden.

Wedden op Manchester United – Bayern Munchen kan bij Unibet!
Wedden op Manchester United - Bayern Munchen

Wedden op Manchester United

Manchester United zal na de 2-1 nederlaag in het Olympia Stadion in Munchen gebrand zijn om voor het thuispubliek te winnen. Volgens Ryan Giggs één van de stervoetballers van United zal het wederom een memorabele ‘class der giganten’ worden. Al 15 jaar staat Giggs in de basis bij Manchster United de club die een rijke historie heeft en tientallen illustere namen gingen Giggs al voor. Manchester United is zondr twijfel de grootste en meest succesvolle club van Engeland (en sccort hoog op de wereldranglijst van beste voetbal clubs aller tijden)

Giggs zelf zal al zijn geld wedden op Manchester United en is ervan ovetuigd dat zij de halve finale van de Champions league gaan spelen. “Het is onze volle overtuiging dat deze wedstrijd in ons voordeel beslist zal worden” aldus Giggs. “De voorbereidingen die wij bij Manchester United treffen voor een wedstrijd van dit kaliber is proprotioneel hoog en er is dus geen sprake van onderschatting, maar ook zeker niet van overschatting van een voetbal ploeg als Bayern Munchen” voegde Giggs er nog aan toe. “Wij willen en zullen in de halve finale van de Champions League spelen!” Niet alleen Ryan Giggs maar ook de Engelse voetbal fans zijn er ook van overtuigd van winst voor Manchester United en zij zullen massal wedden op Manchester United.

Wedden op Bayern Munchen

Volgens de Nederlandse coach Louis van Gaal van Bayern Munchen heeft Bayern de grootste kans op winst in deze kwart finale wedstrijd van de Champions league. “Bayern Munchen speelt op dit moment totaal voetbal en hoewel Manchester United voetbal speelt dat erg lijkt op ons systeem wil ik wedden op Bayern Munchen en ga ik er vanuit dat een plek in de halve finale van de Champions League door Bayern veilig gesteld gaat worden”. De spelers en fans van Bayern Munchen zijn de nederlaag in de Champions League finale in 1999 tegen Manchester United nog niet vergeten zo blijkt op diverse Duitse voetbal forums. De algemene opinie daar is dat wedden op Bayern de meeste kans biedt op winst.

Wij van online-wedden.com geven weer wat de algemene opinie is, wij proberen geen wedadvies over een bepaalde club af te geven. Voor wedden op Manchester United – Bayern Munchen adviseren wij wedkantoor Unibet.