Het gaat weer erg leuk en spannend worden in Champions League. Uiteraard kun je weer wedden op de Champions League bij Unibet. Ook kun je weer live wedden op de wedstrijden van Ajax en Twente in de Champions League. Wat gaan de Nederlandse ploegen doen in hun derde wedstrijd in de ploegen poules? Bekijk de actuele noteringen op de website van unibet en sluit direct je weddenschappen af op de Champions League. En je maakt ook nog eens kans op terugbetaling van je inzet als de wedstrijden in 0-0 gelijkspel eindigen.

Unibet vergoed deze ronde van de Champions League alle verliezende inzetten op de correcte score, HT/FT (stand aan de rust en aan het einde van de wedstrijd) en eerste / laatste doelpuntenmaker voor iedere weddenschap op een Champions League-wedstrijd die in 0-0 eindigt.

Nu wedden op de Champions League

Wedden op Champions League wedstrijden

Twente en Ajax in de Champions League

Twente neemt het op tegen Werder en zal de pijnlijke nederlaag tegen Tottenham Hotspur achter zich moeten laten en vooruit kijken. De Spurs uit londen zullen het tegen Inter Milan moeten opnemen. Wil je wedden op Inter Milan? Dat zou zomaar een goede keuze kunnen zijn.

Of wed je op Ajax? Na de kansloze nederlaag tegen Madrid lijken de Amsterdammers zich te hebben herpakken in de competitie en als dat een voorbode is voor de Chmapions League wedstrijd tegen Auxerre dan is Auxerre aan de beurt om puntent te laten liggen. De wedstrijd is er één die gewonnen zal moeten worden door ajax als ze nog uitzicht willen houden op plaatsing voor de volgende ronde.

En natuurlijk wed je ook mee op de andere topaffiches. Milan bezoekt Real. Een kraker van jewelste. Pakken de Italianen Real Madrid op eigen grondgebied? Voorspel het maar en houdt de site in de gaten voor de actuele noteringen op AC Milan. Wedden op Robben zouden we nog even achterwege laten. Maar we hopen dat van Gaal een goed resultaat kunnen neerzetten. Wed mee op Bayern!

Maar er zijn meer krakers. Profiteer mee van een mogelijke 0-0 en zet in, ga nu wedden op de Champions League bij Unibet!