Michael van Gerwen heeft zich op spectaculaire wijze weten te plaatsen voor de kwartfinale van de WK darts (PDC). In een meer dan zinderende dartpartij tegen Gary Anderson wist van Gerwen een gemiddelde van 100 te halen wat genoeg was om de partij winnend af te sluiten en daarmee is Michael weer een stapje dichter bij de WK Finale Darts van de PDC.

Wereldkampioenschappen Darts PDC

De wereldkampioenschappen in de huidige vorm zijn wel het summum van de Dart wereld en als Michael (de enig overgebleven Nederlander in het kampioenschap na de uitschakeling van Raymond van Barneveld) deze op zijn erelijst weet bij te schrijven dan is hij de nieuwe nummer 1 van de wereld. Maar dan zal hij wel beter moeten darten dan hij vandaag (28 december Red.) deed want het was niet echt om over naar huis te schrijven. Wedden op van Gerwen in de finale kan uiteraard bij de bekende bookmakers en William Hill heeft goede quotes voor Darten

Wedden op Darts bij William Hill

wedden op darts

De diverse dart weddenschappen die je af kunt sluiten

  • Eerste speler die 180 gooit in een leg
  • Welke darter heeft de eerste winnende leg
  • wie word de winnaar van de match
  • Gooit er een speler een negen dart in de match
  • Wie wint de eerste set van de wedstrijd

En zo zijn er nog ruim 50 verschillende weddenschappen af te sluiten tijdens de WK Darts. William Hill staat bekend om zijn uitgebreide selectie voor darten en zeker met de wereldkampioenschappen pakken zij altijd behoorlijk uit. Tot en met de eerste dag in het nieuwe jaar (finale is op 1 januari 2014) kun je rekenen op scherpe noteringen voor onder andere van Gerwen en de overige kandidaten.

De eerste kwartfinalist heeft zich geplaatst

Peter Wright, de bontgekleurde Schot heeft zich in Londen verrassend als eerste weten te plaatsen voor een plek in de kwartfinale. In een zeer spannende wedstrijd wist hij in 5 sets te winnen van Wes Newton. Lang leek het erop dat Newton met de zege naar huis zou gaan maar Wright wist het uiteindelijk toch af te maken.

Op het moment van schrijven speelt Simon Whitlock tegen Ian White en het heeft er alle schijn van dat Australiër zich gaat plaatsen voor de kwartfinale. Hij staat na drie sets met 3-0 voor en White heeft geen schijn van kans. als Whitlock zo blijft darten dan neemt hij het in de kwartfinale op tegen de Schot Peter Wright.