Bij het online wedkantoor Uni-bet kun je nu wedden op de Voice of Holland. Unbibet heeft namelijk diverse weddenschappen open staan voor de mogelijke winnaar van de Voice of Holland. Voor elke euro die je op Gerie inzet krijg je 8 keer je inzet terug! Alhoewel Gerie een echte publiekslieveling is kun je wel stellen dat er nog niet veel vertrouwen in eventuele winst is voor deze zanger.

Nu Wedden op de Voice of Holland

wedden op the voice of holland

De andere publiekslieveling, Jill Helena blijkt ook bij de ‘online bookies’ de favoriet om de kijkcijferhit van RTL 4 te winnen. Voor elke euro krijg je 1,95 terug en dat zegt genoeg over de geschatte winstkansen van deze top favoriet. Een gokje inzetten op ‘gedoodverfde nummer 2’ Jill Helena levert 2,30 maal de inzet op. Mitchel Brunings volgt als derde met een quotering van 5,00. Op Vrijdag 20 December wordt bepaald welke kandidaat de finale gaat winnen en dus een gouden toekomst als artiest tegemoet gaat.

Via www.unibet.com kon ook worden ingezet op de ’afvallers’ die de coaches Ilse de Lange, Ali B, Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis onder hun hoede hadden. Kortom the Voice was in 2013 ook weer een succes dat zijn weerga niet kende. Als vanouds keken er weer een klein 3 miljoen (3.000.000) kijkers naar de halve finale dus dat gaat ook voor de eindstrijd weer wat beloven. Half televisie kijkend Nederland zal weer meedoen vanaf de bank en inbellen om te stemmen op de finalist van het populairste zangprogramma van Nederland. Sluit nu een weddenschap af op de Voice of Holland bij Uni-bet!