En weer zijn bookmakers er in geslaagd om een huwelijk om te zetten in een wed evenement! Wedden op William en Kate het Britse koppel dat binnenkort in het huwelijk treed kan nu bij de meeste online bookmakers en er is nogal wat om op te wedden, hoeveel mensen kijker naar de BBC, welke muziek zal men als eerste draaien, zal Prins Charles gaan huilen of misschien zijn andere zoon Prins Harry?! Wat denk jij, kun jij voorspellen wat er zal gebeuren? Wed nu op het Britse huwelijk van de eeuw.

Nu wedden op William en Kate

Wiliam Kate
De creatieve geesten onder bookmakers weten heel goed wat er leeft onder de Britse bevolking en onderzoek laat zien dat ze ook met deze huwelijks weddenschappen weer goed scoren in het buitenland. Volgens opgave van de diverse bookmakers worden er weddenschappen op William en Kate afgesloten in meer dan 80 landen verspreid over de wereld en dat geeft wel aan hoeveel mensen er zullen gaan kijken naar dit aanstaande sprookjeshuwelijk.

Naast weddenschappen op het bruidspaar en de directe familie kun je ook wedden op de gasten, hun kleding, waar ze zitten en nog veel meer. Het is ongekend wat een huwelijk in Groot Brittannië losmaakt en het zou ons niet verbazen als ook nu weer een record omzet gedraaid gaat worden door de wed bureaus. Er zijn weddenschappen bekend van meer dan 1000 pond op de muziekkeuze?!

In Nederland zal huwelijk naar alle waarschijnlijkheid niet leiden tot zulke extreme inzetten aan de andere kant biedt dit soort weddenschappen wel de mogelijkheid voor de royalty watcher om ook en een gokje te wagen en te wedden op William en Kate. Bezoek nu de website van Unibet en waag en gokje, je krijgt nog 50 euro kado ook!