Er staat weer veel internationaal voetbal op het programma deze week. De vriendschappelijke interlands is de aanloop voor het kwalificatie toernooi van de Europese kampioenschappen en voor veel teams zijn deze oefen-interlands weer de eerste wedstrijd voor de nationale ploeg na de wereldkampioenschappen.

Wedden op interland wedstrijden doe je natuurlijk online bij de beste bookmakers van het web Unibet of het bekende wedkantoor Bwin. Oranje zal het in de oefeninterland op nemen tegen Oekraine en Bert van Marwijk heeft al aangegeven dat hij met een B- elftal aan zal treden. Voetbal weddenschappen afsluiten op interland wedstrijden kan nu direct!

Wedden op oefen interlands

Wedden op interland voetbal

Wedden op het Nederlands elftal

In de eerste wedstrijd na het WK zal het nederlands elftal het opnemen tegen het elftal uit de Oekraine. Wedden op het Nederlands elftal kan je bij winst van Oranje 3.15 keer je inzet opleveren. Het is opvallend dat Oranje in deze wedstrijd niet favoriet is bij het online wedkantoor Unibet. Gezien het vriendschappelijke karakter en het feit dat het een thuiswedstrijd is voor de Oekrainers zullen de wedspecialisten van Unibet het voordeel aan de spelers van de Oekraine hebben toegekend. Als de ex-russen winnen en jij hebt dit voorspelt dan ontvang je 2.25 keer je inzet.

Het Nederlands elftal zal aantreden met een B-elftal en volgens van Marwijk is dit een bewuste keuze. De trainer wil de nieuwe lichting uitvoerig testen en de spelers die op de wereldkampioenschappen gespeelt hebben niet overmatig belasten. Deze vriendschappelijke interland is de eerste testcase en alle spelers die geselecteerd zijn zullen volgens van Marwijk speeltijd krijgen in deze interland.

Wedden op vriendschappelijke interlands

Naast het de wedstrijd Oekraine – Nederland zijn er nog tientallen andere oefeninterlands en als je wilt wedden op oefeninterlands dan kun je hieronder een paar interessante wedstrijden uitkiezen. Er is een voledig programma over heel de wereld dus wij hebbne niet alle wedstrijden kunnen plaatsen maar de belangrijkste staan er wel tussen. Voor het wedden op vriendschappelijke interlands klik je gewoon op de wedstrijd van je keuze en je gaat direct naar unibet. Mocht je nieuw zijn bij unibet dan kun je direct aanspraak maken op de welkomst bonus van 50 euro! Ga nu wedden op voetbal en verdien veel geld.

Wedden op interland wedstrijden

Nu wedden op oefenwedstrijden bij Unibet