Wedden op Utrecht – Luzern

FC Utrecht neemt het in de Europa Cup League op tegen het Zwitsere Luzern. Wedden op Utrecht – Luzern kan bij de beste wedkantoren op het internet zoals Unibet (die de wedstrijd ook live uitzend via internet), Bwin en Betsson. Weddenschappen afsluiten op alle andere Europa League voetbal wedstrijden kan natuurlijk ook bij de online wedkantoren.

FC Utrecht heeft in het verleden altijd aangetoond te beschikken over een ware cupfighters mentaliteit en dit soort wedstrijden met meer dan 100% inzet te benaderen. De spelers van Utrecht zijn klaar voor de confrontatie met Luzern en hopen met winst een stap in de goede richting te zetten en plaatsing voor de poule wedstrijden binnen handbereik te houden. Volgens de quotes is Utrecht favoriet in de wedstrijd tegen Luzern, wedden op Utrecht – Luzern is desalniettemin razend spannend!

Nu wedden op Utrecht – Luzern

Wedden op Utrecht - Luzern

Wedden op Utrecht - Luzern

Wed quotes voor Utrecht – Luzern

WEDKANTOOR WINST Utrecht GELIJKSPEL WINST Luzern
Unibet 1.58 3.60 5.30
Bwin 1.60 3.50 5.00
Betsson 1.65 3.50 4.80

FC Utrecht in Europa

De Utrechtenaren weten zich met enige regelmaat te plaatsen voor Europees voetbal en de historie van FC Utrecht in europa is daarom ook een relatief rijke voor een club van het formaat van de plaatslelijke FC uit Utrecht. In het verleden heeft de club zelfs eens gespeelt tegen Real Madrid. Ondanks dat beide wedstrijden verloren gingen (1-3 en 0-1) waren dit toch enorme hoogtepunten in de Europese geschiedenis van FC Utrecht. Wedden op Utrecht in Europa is dus erg spannend.

Maar er zijn nog meer aansprekende tegenstanders geweest die de gang naar het stadion de Galgenwaard gemaakt hebben en daar in een ware heksenketel mee hebben gemaakt tot wat Utrecht in staat is. Dynamo Kiev, Parma en Hamburg SV om maar een paar clubs te noemen hebben het ooit opgenomen tegen de Utrechtenaren in Europees verband. In 1970 heeft Utrecht het opgenomen tegen een andere Zwitserse club, FC Winterthur. Luzern is de 2de club uit Zwitserland die het opneemt tegen de selectie uit de Domstad. Ga nu wedden op Utrecht – Luzern!