Wedden op Uruguay – Frankrijk

Met de officiele opening van de wereldkampioenschappen gaat het toernooi van start en staan dr direct twee wedstrijden op het programma. Wedden op Uruguay – Frankrijk of (Argentinie – Nigeria) doe je natuurlijk bij Unibet, het online wedkantoor met de best quoutes voor alle wk 2010 wedstrijden. Unibet heeft vrijwel alle WK wedstrijden al in het wedschema opgenomen en dagelijks komen daar nieuwe WK weddenschappen bij. Ga nu wedden op Uruguay – Frankrijk!

Nu wedden op Uruguay Frankrijk

Wedden op Uruguay

Uruguay zal het op dit WK waarschijnlijk niet tot grote hoogte schoppen. De selectie van het Uruguyaanse elftal heeft een handvol goede spelers waarvan sommige in Europa spelen en twee bekende namen zijn Forlan en Suarez. Wedden op Uruguay is natuurlijk wel leuk als je de weddenschap beschouwt als een gok. Als je inzet op winst voor Uruguay in de wedstrijd tegen Frankrijk en je weddenschap komt uit dan win je toch 3.5 keer je inzet.

Uruguay staat onder leiding van de 62 jarige coach Oscar Washington Tabarez en nhet is niet de eerste keer dat Tabarez voor de nationale selectie staat als hoofdcoach. De oud international heeft vel jaren ervaring op het hoogste niveau met zowel jeugdelftallen als de internationals. Luis Suarez, binnenkort waarschijnlijk de ex-speler van Ajax, heeft er alle vertrouwen in dat Tabarez de beste man is om uruguay te leiden tijdens de WK 2010. Hij hoopt dat Uruguay in elk geval tot de kwartfinales door zal dringen en als vandaag tegen Frankrijk een verrrassing bewerkstelligd kan worden dan is de basis daarvoor gelegd volgens Suarez.

Wedden op Frankrijk

De Fransen zijn zoals vanouds favoriet in de wedstrijd tegen Uruguay en het Franse volks gaat er vanuit dat Frankrijk zeker in de halve finales gaat komen. Wedden op Frankrijk is tijdens de WK bijna verheven tot nationale sport en bij Unibet stromen de WK weddenschappen op Frankrijk binnen. De Fransen hebben met het stoppen van giganten als Zinedine Zidane, Claude Makalele, fabian Barthez en Lilian Thuram in 2006 een heel nieuw elftal opgebouwd. De huidige sterren zoals Patrick Vieira en Thierry Henry (de enige spelers die ook in 1998 erbij was) zullen met hun team de successen van 1998 willen evenaren.

Frankrijk is een voetballand met een hele rijke historie en zeker in 1998 en 2000 toen Frankrijk respectievelijk Wereldkampioen en Europees werd was het Franse voetbal een genot om naar te kijken. Het is te hopen voor de Fransen en de neutrale voetballiefhebber dat de selectie van Frankrijk weer mooi attractief voetbal gaat spelen op de WK 2010 en dat nederland ze in de Finale maar mag verslaan!

Er zijn nog veel wedstrijden te spelen op de WK 2010 maar nu wedden op Uruguay – Frankrijk is in elk geval een goed begin!