Twente – Willem II – Vandaag kan het voor FC Twente wel eens een hele mooie dag worden want het team uit Enschede bereid zich voor op de thuis wedstrijd tegen Willem II. Wedden op Twente – Willem II is extra spannend want voor beide ploegen staat er veel op het spel vandaag. Als Ajax en PSV verliezen en FC Twente wint van de Tilburgers dan zijn ze kampioen van Nederland voor de 2de keer op rij! Willem II zal echter alles op alles zetten om in elk geval niet te verliezen van Twente want dna volgt automatische degradatie. Sluit vandaag nog je weddenschap op Twente – Willem II af en beleef zelf de spanning!

Wedden Twente- Willem II

Wedden Twente - Willem II

Twente – Willem II

Volgens de trainer van de Tukkers zal Twente er vndaag nog niet in slagen kampioen te worden. Preud’homme: ,,We zullen nog even moeten wachten”. De van oorsprong Belgische trainer verwacht dat Willem II vandaag alles zal geven en dat het lastig voor zijn ploeg gaat worden om te winnen. ,,Willem II vecht met veel enthousiasme voor de laatste kans, en de Tilburgers hebben niets meer te verliezen. Willem II heeft laten zien wat ze kunnen tegen AZ waar ze ook totaal onverwachts wonnen”. Wij zullen de Tilburgers dan ook zeker niet onderschatten en ik zal mijn spelers de opdracht geven om er niet vanuit te gaan dat  Willem II, omdat ze laatste staan in de competitie, zo maar even te verslaan is. Wij als Twente zijn de betere pleog, staam er beter voor en hebben net als Ajax het kampioenschap in eigen hand, maar van onderschatting kan geen sprake zijn. Zeker niet in deze fase van de competitie!

Wedden op Twente

Het team van FC Twente heeft geen personele problemen zoals blessures of schorsingen die de Tukkers vandaag parten zouden kunnen spelen. Alleen Nicky Kuiper zal niet op het wedstrijdformulier voorkomen, de rest van het team van Preud’homme is fit. Rosales zal er, in tegenstelling, tot vorige competitiewedstrijd weer bij de selectie zijn. Na twee duels schorsing kan Rosales weer meedoen en dat lijkt voor de Tukkers net op tijd. De trainer vna Twente kampt nog met een dilemma voor wat betreft Douglas en Rosales, zij kunnen zich beide geen kaart veroorloven want dan zouden zij de belangrijke wedstrijd tegen Ajax moeten missen. Uit voorzorg zou de trainer er voor kunnen kiezen om deze twee te sparen, maar dit is volgens Preud’homme niet aan de orde; “Vandaag staat de wedstrijd tegen Willem II op het programma en daar ligt dus onze focus, ik zal geen spelers sparen voor een wedstrijd. Zij zijn allen volwassen professionals en dien hun eigen verantwoording te nemen” Het belooft in elk geval een hele spannende editie van Twente – Willem II te worden vandaag. Wedden op Twente kan je kampioensgeld opleveren!

Door de beslissing van de excentrieke coach lijkt het erop dat de Twentenaren in de normale opstelling aantreden tegen de Tilburgers van Willem II. Preud’homme: ,,Juist in deze fase moeten we proberen om dat te blijven doen wat we al het hele seizoen doen en het is nu niet het moment om nieuwe dingen te gaan proberen”. De Belg zal er naar alle waarschijnlijkheid wel voor kiezen om in plaats van Tiendalli te starten met Rosales op rechts achterin.

Als het de Tukkers lukt om vandaag toch Kampioen te worden dan zal het elftal direct na de wedstrijd FC Twente – Willem II gehuldigd worden op het veld. Maandag staat de officiële viering op het programma en zal de kampioensschaal an de fans getoond worden. Om de spelers een extra steuntje in de rug te geven heeft de club besloten om Bill Beswick, de zeer bekende Engelse sportpsycholoog, naar Enschede te halen om te werken met de spelers. De Engelse coach Steve McClaren introduceerde Bill Beswick in zijn tijd bij FC Twente en de Tukkers denken dat ze er dit jaar weer baat bij hebben. Volgens de coahc Preud’homme kan hij de spelers een spiegel voorhouden en weet hij goed te verwoorden hoe men met druk om kan gaan en zichzelf hierdoor beter te maken. Wil jezelf de spanning mee beleven ga dan nu wedden op Twente – Willem II en zet 25 euro in op jouw favoriete team!

Direct wedden

Wedden Twente - Willem II
Vermoedelijke opstelling van FC Twente:
Mihaylov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Buysse; Landzaat, Brama, Janssen; Ruiz, De Jong, Chadli